haha działa dzieki, ale szczerze to bym nie wytrzymal z tym, musze wgrac andka. mgdlr111 mam na kompie, andka tez, jak mam teraz zainstalowac i skad wziasc hspl 2.8?
Wersja do druku
haha działa dzieki, ale szczerze to bym nie wytrzymal z tym, musze wgrac andka. mgdlr111 mam na kompie, andka tez, jak mam teraz zainstalowac i skad wziasc hspl 2.8?
nikokot przechodzisz sam siebie :'(
uznajmy ze to komplement :D wazne ze wlaczylem telefon, ale widac ze to samorobka, andek musi byc XD
OK. Aj haw inaf.
Wystarczająco wiele razy dawałem Ci linki do wystarczającej ilości rzeczy, aby w Twojej głowie mogła się narodzić myśl:
"hej, tutaj wszystko jest! może jednak nie będę zawracał nikomu dupy i prosił o linka do czegoś, co mogę znaleźć sam używając forumowej szukajki! a przecież Smogg, tak, on mi już mówił, że instrukcja wgrywania NANDa jest na forum... chyba by mnie nie oszukał, w końcu dał mi już tyle linków o które przez własne wygodnictwo prosiłem, zamiast sam znaleźć, mimo, że są ogólnodostępne... tak, teraz zmienię swoje życie, nie będę już zamęczał ludzi swoimi postami i problemami z prośbą dotyczącą powielania tego samego, co już kiedyś napisali, teraz przeczytam, pomyślę i sam sobie poradzę!"
Ale - albo udajesz, albo musisz się z tym przespać, a być może jutro uda Ci się znaleźć następną osobę skorą do poświęcenia swojego czasu aby pokazać Ci, że z szukajki na forum naprawdę da się korzystać do odnajdywania interesujących rzeczy.
Powtórzę więc, aby nie było wątpliwości:
1. Na forum znajduje się tutorial dotyczący wgrywania NANDa.
2. Na forum znajdują się linki do HSPL 2.08.
Ze swojej strony życzę samych celnych wyników wyszukiwania i bezproblemowo przeprowadzonych wszystkich wymaganych operacji.
dziekuje za pomoc
HSPL w wersji 2.08. Proszę bardzo:
Kod:http://tinyurl.com/6l98af3