to dlatego, że tworzy właśnie ten plik, tak ma być za pierwszym razemCytat:
Nie wgrywąłem imgdata.. to dobrze że tyle trwa?
Wersja do druku
to dlatego, że tworzy właśnie ten plik, tak ma być za pierwszym razemCytat:
Nie wgrywąłem imgdata.. to dobrze że tyle trwa?
po 20 min poszło dalej..
Ale ma cały czas z nim jakieś problemu, już 3 raz instaluje :/
Za 1 razem nie chciała działaś dobrze blokada ekranu, tzn. wygaszałem i niechciał znów sie podświtlić i wyświetlić slider do odblokowania, był tylko czarny podświetlony ekran :/ odólnie kiepsko chodził.
2 instalka, po 1 uruchomieniu reboot, po 2 i ustawieniu opcji reebot, po 3 uruchomieniu wisie na czarnym ekranie po napisie htc :/
3 instalka własnie w toku :(
Kuuurde dotego dostałem sms jak uruchomiłem andka i teraz w windowsie miga dioda że mam sms i nr. na smsach mam a tego sms niema w skrzynce :/ Odrzucam go bo widzi go s2u2 ??? ??? ??? jak toto usunąć ?
Na samym początku 1 uruchomienie odrazu wywala że niedziąła sms swype, tak ma być?
kurde ale cuuda
[hr]Dodano: [time]Styczeń 15, 2011, 16:40:14 [/time][hr]
3 instalka iii dalej to samo z blokadą, kuurwde :(
Odkryłem że jak zablokuje i poczekam minute, budze go i wyświetla blokade ??? jak szybciej to tylko czarny podświetlony ekran :/
tak to chodzi wszystko ok. wifi również, tylko ta BLOKADA.
Aha android też nie widzi tego sms'a ???? A windows za każdym razem jak uruchamim go to wyświelta że nieprzeczytany .. ehhhh
[hr]Dodano: [time]Styczeń 15, 2011, 17:47:27 [/time][hr]
niezłe cuda, przeczytałem gdzięś na necie że pomaga w ciemno przytrzymanie ciemnego ekranu na 3-5s i przeciągniecie w dół... niewieże ale pomogło... odblokowuje sie teraz, choć chwileeczke mógłby szybciej sie budzić. Ale już nie narzekam.
Ale kuurde sms dalje widoczny jest w windowsie :/
[hr]Dodano: [time]1295119399[/time][hr]
po restarcie androida, cały czas problem z blokadą i do tego niepomaga już przytrzymanie palca :(
Kurcze dziwne umnie dziala normalnie a instalowales z dataimage?
u mnie zero podobnyxh problemów
Ja czekam dobrą godzine i nic :-[
Uruchom to ponownie... Domniemam, że masz radio odpowiadające Androidom? Oraz - usunąłeś pozostałości po starych?
Nie wiem czy to ma jakiś związek, ale w moim przypadku ruszyło tylko i wyłącznie jeżeli miałem taką ścieżkę /storage card/Android, W przypadku pozostawienia Androida w innym folderze też czekałem i czekałem
taka ścieżka właśnie ma być zachowanaCytat:
Nie wiem czy to ma jakiś związek, ale w moim przypadku ruszyło tylko i wyłącznie jeżeli miałem taką ścieżkę /storage card/Android, W przypadku pozostawienia Androida w innym folderze też czekałem i czekałem
A jakie radio może być 2.14??
powinno banglaćCytat:
A jakie radio może być 2.14??