Ja chyba ubiłem mojego HD2 :-\ Zainstalowałem MAGLDR i telefon wisi na białym ekranie z logo htc na środku. Jakieś pomysły?
HSPL miałem 1.42..
Wersja do druku
Ja chyba ubiłem mojego HD2 :-\ Zainstalowałem MAGLDR i telefon wisi na białym ekranie z logo htc na środku. Jakieś pomysły?
HSPL miałem 1.42..
odpal telefon w trybie bootloadera i wgraj jakiś rom z WM. (trzymasz przycisk vol- i wciskasz "czerwoną słuchawkę" jak pojawi się trzykolorowe okno podpinasz do kompa i wgrywasz). Po wgraniu zrób HPSL 2.08 bo takie jest wymagane
Ja po 1 dniu testów odpusciłem androida 2.3.1 od MDJ w wersji 1.1 Wyszła niby wersja 1.2 ale poczekam aż wszystko będzie działać bo narazie chodzi wolno i dalej nie działa gps i sa problemy z połaczeniem wifi/3G - lubi się czasami przywiesić. Do tego w wersji 1.1 nie działał market jak należy. Nie pobierał wogóle aplikacji.
W tej chwili mam od parunastu godzin builda [Jan 01][NAND] NexusHD2-Froyo V1.9a NAND [Kernel: hastarin_r8.6_oldcam UTF8] i jestem bardzo zadowolony. Buil działa stabilnie i bardzo szybko. Po zainstalowaniu wszystkich aplikacji mam dalej wolne 300-320 MB pamieci ram oraz jakies 80MB w pamieci NAND. Aparat, Wifi, GPS - wszystko działa jak nalezy. Jest nowy market. Resztę trzeba sobie pobrać indywidualnie. Polecam.
Kod:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=895059
A ja mam tylko takie małe pytanie. Jeśli zainstaluję Androida NAHD i przez jakiś nieszczęśliwy zbieg okoliczności mój Leoś wykituje to serwis może odmówić bezpłatnej naprawy w ramach gwarancji?
Tak, co więcej, chętnie to zrobi :P
Witam,
Zainstalowalem Andka NexusHD2-Froyo_V1.9b_NAND i nie dzialaj mi MMS'y. Jestem w sieci Era i na oko w ustawieniach jest wszystko w porzadku. Ma ktos podobny problem ?