Ja przed hd2 miałem zte blade, wcześniej tak dla odmiany omnie i900 ;] No kaisera też miałem. HTC Rulez ;]
Wersja do druku
Ja przed hd2 miałem zte blade, wcześniej tak dla odmiany omnie i900 ;] No kaisera też miałem. HTC Rulez ;]
Witam,
troche ich było najlepiej wspominam nokia 3210, 6310i(naj,naj fon na świecie), 5530, e51, e52, samsung spica, HTC Desire, SGS no i HTC HD2
ja podyktuje tylko smartphone ;)
Samsung I900 Omnia->HTC Dream (T-Mobile G1)->Htc ChaCha (Wygrałem w Orange 3 dni temu xD) -> Leoś od Smogga ;]
Wstyd się przyznać ale pierwszym dotykowcem była Avilla , po niej był HD2 ;]
Oj tam wstyd. Moja mama dość długo użytkowała swoją Avilkę. Przez pewien czas nawet na równi z drugim telefonem - Desire'em ;) Przyjemny telefonik, choć brakowało w nim jakiegoś sensownego OS-a. Jak na swoje czasy i cenę na samym wejściu na rynek - było dość racjonalne rozwiązanie.
...motorola c550(nie mam zielonego pojęcia co się z nią stało) >> siemens cxt70(jak na swoje czasy to kozacki tel był). >> k700i( płyta główna ->game over) >> moto a925(pierwszy dotykowiec/cegiełka, wzbudzał ochy i achy i można było pograć w mortal kombat :D) >> se k550i(właściwie to miałem go jakoś równo z nokią ale przegrał gdy zostało postanowione, że zostanie tylko jeden) >> nokia n91(telefon pancernik, mam go do dziś, nie działa klawisz menu, dysk wewnętrzny gniazdo ładowania i kilka innych rzeczy, ale zadzwonić się jeszcze da^^) >> k800i(najmilej wspominany se) >> c702(zgubiony niedawno przez kumpla gdzieś pod berlinem :( ) >> 5530xm(przyjemny telefonik, o "maluśim" wyświetlaczu, odziedziczyła siostra) >>moto flipout (odziedziczył kumpel^^)
>>> hd2(i wreszcie miejsce pierwsze i jedyne, telefon który przypadł mi do gustu jak żaden inny:) )
a przed tym były ciekawe wynalazki , ale nie z tej epoki, (cmd-j5, ericsson jakiśtam, sendo, i cośtam jeszcze)
ach te wspomnienia , pierwsze foto telefonem , pierwsze wyraźne foto telefonem , pierwszy filmik telefonem i w końcu pierwszy filmik w 720p ( oczywiście z LEO:) )
Długa opowieść powstała ;)
Było tego bardzo dużo ale bezpośrednio przed Leonem były: Samsung Galaxy s (sprzedałem jak kupowałem pierwsze auto hehe ) ---> Nokia E52 ---> HTC Wildfire no i wildfire zamieniłem na HD2 nokia została
a ja w swojej kieszeni przed HD2 (którego mam 2tygodnie) posiadałem N95 przez 3,5 lat :) telefon jak na tamte czasy posiadał różnego rodzaju funkcji, ale niestety strasznie zaczynał się przycinać...
przed hd2 miałem nokie 5800