Niska wartość sd boostera, w trybie cwm powinna być pełna prędkość ;P, ściągnij sd booster z play store i daj jak największą wartość
Wysłane za pomocą Cyjankowego Lwa Tajwańskiego ;D
Wersja do druku
Niska wartość sd boostera, w trybie cwm powinna być pełna prędkość ;P, ściągnij sd booster z play store i daj jak największą wartość
Wysłane za pomocą Cyjankowego Lwa Tajwańskiego ;D
witam
mam problem ze ściągnięciem plików:
Toolkit - prosi o podanie adresu mailowego w celu wyslania linku do ściągniecia pliku i nic ( to samo z drivers android. ps czy te sterowniki są potrzebne?)
Leo_RADIO_2.15.50.14** - pisze że plik nie istnieje ( rozumiem że to jest najnowsze radio)
przygotowuję sie do instalacji tego romu: [16 MAY 2012][MAGLDR/cLK]TyphooN CyanogenMod 7.2 RC2 v3.8.3[2.3.7][A2SD+][tytung r14] - xda-developers
to co muszę ustawić w toolkit to : wielkość partycji systemowej na 150mb i wielkość partycji cache na 5mb ? (jak już ściągne toolkita)
pozdrawiam
krzysiek
Od kiedy Toolkit prosi o Email? poszukaj na XDA poprawnej wersji
Leo_radio także widnieje na XDA, poszukaj trochę zanim zadasz pytanie ;)
witam mam pytanie akutalnie mam zainstalowany system windows phone 7.5 na karcie micro SD czy mając tak zainstalowany system muszę postępować dokładnie tak,jak jest opisane w poradniku,czy jakoś inaczej?z góry dziękuje za odpowiedz
Mając WP7 wystarczy że wgrasz CWM pod MAGLRD, następnie sformatujesz przez niego kartę i już możesz instalować Androida.
mam promlem postepowałem krok krok jak w poradniku ale moj leo stanoł mi na tym :
takie coś na leo :
ImageShack? - Online Photo and Video Hosting
Teraz musisz wgrać sterowniki http://htcclub.pl/55-android-nand-q/...html#post10875 i wykonać krok 6 czyli wgranie CWM.
nie działa link; ;/
Edit : okej mam
Faktycznie, KurczaQ trochę na pałę to skopiował :P Link już poprawiony, dodatkowo poprawiłem punkt 6.
teraz mam problem nie moge właczyć tel. komedą z domkiem czyli punkt 7
cały czas znowu czarny ekran z Fastboot : processing commands
Przepraszam za kłopoty narzucanie sie :) ogarnołem temat ;p!