Odp: Kody aktywacyjne Windows Phone 7!!!
( tak w ogóle to witam - to mój 1 post )
dzisiaj dostałem htc hd2 i pierwsze co zbiłem na forum zobaczyć jak zaktualizować softa (mówicie na to rom ? )
ktoś mógłby przytoczyć treść swojego maila jaki wysłał i otrzymał kod?
nie wiem poprostu co w takim mailu zamieścić.
wypisać wszelkie numery mojego telefonu i poprosić o kod do usługi windows live ?
Wp7 to nie jest oficjalny update dla hd2, wgranie wiąże się z utrata gwarancji
podobno można potem powrócić do 6.5 i nikt tego nie zauważy ?
a czy są w takim razie oficjalne hmm "patche" dla 6.5 pro?
może ktoś by polecił jakieś przydatne darmowe programy na ten właśnie system wm 6.5
Woooooooooooooow poważnie????
Kolego połaź po forum i trochę postudiuj bo widać nic nie czytałeś.
[quote author=Radek05 link=topic=389.msg4340#msg4340 date=1299696960]
może ktoś by polecił jakieś przydatne darmowe programy na ten właśnie system wm 6.5
[/quote]
Polecam! :]
Siemka.
Znajdzie się jakiś dobry samarytanin i prześle tutaj lub na emaila wersję wiadomości jaką trzeba wysłać do microsoftu aby dali ten przeklęty kod ? Lub może ktoś ma zbyt wiele tych kodów i jest chętny do podziału?
Pozdrawiam
Cóż..
Napisałem do Microsoft UK i PL, za każdym razem odpisywali, żebym się kontaktował z MS w moim kraju i, że oni nie pomogą. Napisałem do MS PL, i otrzymałem odpowiedź, że w Polsce nie ma oficjalnej premiery WM7, także też nie mogą pomóc. To samo usłyszałem też gdy zadzwoniłem do MS w Polsce..
Help..
Cytat:
Cóż..
Napisałem do Microsoft UK i PL, za każdym razem odpisywali, żebym się kontaktował z MS w moim kraju i, że oni nie pomogą. Napisałem do MS PL, i otrzymałem odpowiedź, że w Polsce nie ma oficjalnej premiery WM7, także też nie mogą pomóc. To samo usłyszałem też gdy zadzwoniłem do MS w Polsce..
Help..
Czyli nic nowego :P
Witam !
Właśnie wgrałem WP7 (jestem zachwycony ^^) i chciałbym uzyskać dostęp od Windows Live i MarketPlace, czy jest juz coś nowego w tej sprawie?
niestety , musisz próbować odpalić jakoś z kodów dostępnych na XDA , bo inaczej nie da rady