porób dopiski od kogo skopiowałeś i zakończmy jakieś niepotrzebne niesnaski 8) nie będziemy się przecież kłócić :)
Wersja do druku
porób dopiski od kogo skopiowałeś i zakończmy jakieś niepotrzebne niesnaski 8) nie będziemy się przecież kłócić :)
to nie jest kłótnia ale normalna wymiana zdań, dyskusję możemy szybko zakończyć, ale narazie nie ma potrzeby co nie? Pozdro ;)
ja też mam taką nadzieję ;D
czyli temat zżynania postów zakończony ;)
Dokładnie nie ma o co robić wielkiego halo, prosiłem w tym temacie żeby trochę zapełnić forum wpisami z bloga bo sam nie mam na to czasu, wolę popracować nad silnikiem i innymi rzeczami związanymi z forum.
Wypadało by tylko w tych wpisach dodać notkę z linkiem do źródła
[quote author=zabijaka75 link=topic=5.msg506#msg506 date=1290979379]
(...) Macie admina możecie przerabiać.
[/quote]
Napisałem już jakie możliwości widzę. Wiem, że z Szakusem mamy admina, mamy też global modów i również oni mogą się tym zająć.
Sęk w tym, czy Tobie się opłaca, abyśmy my się tym zajmowali i zmieniali całego autora (jakby nie patrzeć niwecząc sporo Twojej pracy na forum), czy może jednak lepiej będzie jeśli sam dodasz do postów małe info czyje to i skąd :-)
Pierwszy lepszy przykład:
- forum: http://hd2forum.pl/tutoriale-faq/jak...oczatkujacych)
- blog: http://hd2blog.pl/2010/06/jak-wykona...-i-hard-reset/
- autor na blogu: Kamil
- autor na forum: zabijaka75
- różnice: wersja z forum posiada wstęp i dodatkowy 1 pkt do HR (242 znaki, 36 wyrazów :P)
- możliwe rozwiązanie: dopisać link do źródła wraz z autorem 'bazy' + poinformować w stopce posta, że lekko zmodyfikowało się tę 'bazę' - tutaj miejsce na Twój nick.
Trudne? Bynajmniej... trzeba tylko chcieć załagodzić sytuację i uciąć ją w zarodku, zamiast pisać o posiadanych prawach na forum i możliwości zrobienia czegoś samemu - bo imho nie tędy droga.
zgadzam się z Tobą w 100%. Zwykła przyzwoitość nakazuje aby napisać kto jest autorem ;) Nie raz kopiowałem za zgodą autora artykuły - zawsze zamieszcałem odnośnik i autora. To chyba normalne.
Mam takie pytanie. Jak zacząć nowy wątek? nigdzie nie widzę opcji abym mógł zacząć własny temat.
O tak. Nie mam ani nowy wątek, ani nowa ankieta.