Nawet z włączonym wifi i gps-em razem nie powinno tak żreć :-[ Napisz co masz za rom i radyjko?
Wersja do druku
Nawet z włączonym wifi i gps-em razem nie powinno tak żreć :-[ Napisz co masz za rom i radyjko?
Info podczas uruchamiania fona:
R 2. 15. 50. 14
G 14. 42. 50. 11U
D 3. 14. 04666 8G
Rom:[gmod]kolejne ostrzeżenie - przeczytaj wreszcie regulamin od A do Z[/gmod]Kod:http://pdaclub.pl/forum/romy-do-leo/(rom)(wm65x)(plk)-blacksidedown-v1-00-23551-(30-03-2010)/
Niby spoko, dlatego nie wiem o co chodzi bo rom OK. Ktoś już tam pisał o dużym drenażu baterii na tym romie ale to był jednorazowy przypadek. Ja z belką na górze BlackSide nigdy nie miałem takiego problemu. Może używasz aplikacji G-alarm (żre baterię jak cholera) Napisz jakie aplikacje instalowałeś.
Jako "moderowany" z tego co wiem w tej chwili nie napisze dopóki nie zaakceptujesz posta ;)
Wersje 3+ bSD faktycznie, miały problem z żarciem baterii... u mnie najlepiej się spisywał 1.15 i 2.05... Co prawda nie sprawdzałem procentowo aktualnego apetytu na prąd, ale takie 10% w 15 minut potrafię stracić, kiedy bardzo intensywnie używam swojego Leo z Andkiem... więc czemu nie...
Dawmor mam nadzieję, że się poprawisz. Możesz pisać ale zwracaj uwagę na to co piszesz i proszę jeszcze raz o lekturę regulaminu. Nie chce się już za każdym razem poprawiać postów.
Nie korzystam z Androida tylko WM.
[quote author=dawmor link=topic=98.msg4823#msg4823 date=1301263950]
Nie korzystam z Androida tylko WM.
[/quote]
Wiemy, napisałeś to kilka postów wyżej:
[quote author=dawmor link=topic=98.msg4812#msg4812 date=1301253083]
Info podczas uruchamiania fona:
R 2. 15. 50. 14
G 14. 42. 50. 11U
D 3. 14. 04666 8G
Rom:[/quote]Kod:http://pdaclub.pl/forum/romy-do-leo/(rom)(wm65x)(plk)-blacksidedown-v1-00-23551-(30-03-2010)/
Jak i w temacie z problemami z powrotem do "MW" jak to ująłeś, oraz w temacie z pytaniem czy na Twoim romie można odpalić Androida z SD...
Ale pozwól że spytam: Co to w tej konkretnej chwili, dyskusji, wątku ma do rzeczy?
Pisałem, że bSD w nowszych wersjach potrafi mieć problemy z nadmiernym apetytem. Maniek wspomniał o aplikacji na WM, która może powodować drenaż baterii, wcześniej w tym wątku również trwała dyskusja nt. prądożerności Leona, tym razem specjalnie wskazałem na to, że na tym telefonie z alternatywnym systemem osiągnięcie takiego spadku % naładowania baterii nie jest wybitnym wyczynem... Ale to tutaj nic do dyskusji nie wnosi, zwłaszcza, że nie odpowiedziałeś na pytania zadane przez Mańka.
Mi chodziło o to że na WM mi tyle baterii zużywa. A Androida mam tylko żeby w razie czego go mieć. Pozdro
Zainwestuj w inny rom.
W temacie o baterii zaczynamy o doradzaniu dla Ciebie jaki wybrać rom itp Jeżeli za dużo Ci pobiera to go zmień do jasnej ciasnej.
Mi na BlackSide trzyma dwa dni, jak tylko przetestuje Andka w którym będę miał taki sam wynik - wracam do niego i koniec z WM.
[hr]Dodano: [time]1301301698[/time][hr]
hehe Ja bym tu powiedział o poświęceniu kilku minut na inny rom - taki tylko koszt tego ;D Jeszcze ktoś to może inaczej odebrać :PCytat:
Zainwestuj w inny rom.