Witam wszystkich..!
Wersja do druku
Witam wszystkich..!
Witamy wszystkich :)
@Szymek636 - gratuluję dwusetnego postu w tym wątku ;p
Dzień dobry, miło mi dołączyć do zacnego grona. HTC HD2 używam od ponad pół roku, ale bez świadomości, że można tu cokolwiek pokombinować. Pogrążam się zatem w lekturze i pozdrawiam
[quote author=drtc link=topic=3.msg6853#msg6853 date=1313156360]
\HTC HD2 używam od ponad pół roku, ale bez świadomości, że można tu cokolwiek pokombinować.
[/quote]
SKANDAL!! ;D
Witamy serdecznie i zapraszamy do pogłębiania wiedzy związanej z możliwościami tej zaskakującej słuchawki ;)
Witam wszystkich fuchmistrzów hd2 ;) Liczę na waszą pomoc bo jestem zielony ;)
Witam wszystkich szczęśliwych(lub też nie ;) ) posiadaczy LEOsia
Nie wiem czy w tym dziale , ale witam , nie posiadam tego telefonu ale chce przejść z x10i na htc hd2 i chciałem poczytać o możliwościach tego modelu czy nie będe żałował , tak więc witam
witam. leo poznaję od 4 miesięcy i ciągle mnie pozytywnie zaskakuje :)
Witam wszystkich ,jestem tu "zielony " w temacie i mam nadziej ze uzyskam jakies podpowiedzi do pytan mnie nurtujacych .
@MAX: Od tego właśnie tutaj jesteśmy 8)
Witam wszystkim i pozdrawiam
Lukasz
Witam wszystkich.
Pewnie będę tu teraz częściej zaglądał ;-)
Tomek
Witam i pozdrawiam.
Jarek
Witam wszystkich bardzo serdecznie :)
Witam, zupełnie przypadkiem znalazłem to forum, wielokrotnie szukałem w google pod hasłem hd2 forum ale nie znalazło... dziwne bardzo...
HD2 posiadam od roku, sprawuje się bardzo dobrze, czasem się zwiesi ale to norma w takim "kombajnie".
Hej! Dołączyłem ja - nowy zadowolony właściciel HD2 na tym forum. HD2 mam od ponad roku i jak do tej pory nic z nim nie robiłem... Nagle poczułem chęć zainstalowania na nim Androida... W tematach jestem zielony i będe próbował szukać u Was pomocy dla całkowitego laika... Pozdrawiam!
witam wszystkich za niedługo przesiadam się na htc hd2 nokia na razie idzie do lamusa trochę jest oklepana chociaż aparat w mojej zdjęcia robi fajne
:)
Witam WSZYSTKICH serdecznie
Ciesze się, że znalazłem to forum .
siema, witam wszystkich !
Witam Hatecowiczów ;)
Cześć, w zasadzie zarejestrowałem się trochę przedwcześnie bo moje HTC jeszcze do domu nie przyszło ale co tam szkodzi. Nie mogę się już doczekać. Pozdro!
Witajcie :)
Witam all :) Moc w naszych HD2:)
[quote author=ziome3eknh link=topic=3.msg7888#msg7888 date=1319196079]
Witam all :) Moc w naszych HD2:)
[/quote] Moc i niech z Tobą będzie, Padawanie młody. x)
Tak, spaczenie gwiezdnymi wojnami w młodości :p
Pozdrawiam wszystkich użytkowników i pasjonatów systemu Android oraz pozostałych użytkowników innych systemów operacyjnych oraz kadrę pionu zarządzania tym forum...adamolo45
Witam wszystkich posiadaczy HTC HD2
Mieszcz :)
Witajcie :)
Serdeczności dla wszystkich
[size=8pt]Posiadacz NOKI (buhaha)[/size] ;D
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :)
Witam wszystkich na forum!
Jestem Oskar :) ;D
Cześć super że tu jestem i mam hd2 :D
Cześć Wszystkim !
Witam!
Paweł jestem, miło mi :)
Też mam HD2, choć niestety z padniętą płytą główną... ale poczekajcie, to nie moje ostatnie słowo :)
Witam gorąco jak Udko z KFC ;D
Niektórzy mnie znają niektórzy nie :D (Szakus i Smogg mieli tą [Nie]Przyjemność mnie poznać :P ) ale mimo to witam i melduję gotowość do pracy ;)
Witam Wszystkich :) I Życzę mojego postowania.
Witam Wszystkich,
jestem Pi.
Pozdrawiam :D
Witam wszystkich :D
Witam wszystkich posiadaczy i uzytkownikow HTC HD2.
Swoj tel mam od prawie roku i jestem MEGA zadowolony z niego.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich użytkowników forum i pozdrawia użytkowników Leosia :)
Witam wszystkich forumowiczów 8)