Sorki mój błąd poprawione
Wersja do druku
Sorki mój błąd poprawione
No to Szakus pojechał po bandzie, a potem się człowiek budzi i dziwi, że brak nowych wątków :P
Swoją drogą, to tylko moje wrażenie, czy z pomysłami i sugestiami ten wątek zaczyna mieć coraz mniej wspólnego? :-)
A wąteku dalej tkwi w mailu.
Dzięki za danie możliwości pisania postów.
Ok dopisze kto jest autorem tylko nie dziś w piątek.
A to tak dużo czasu zabiera?
[hr]Dodano: [time]1291185681[/time][hr]
Tak
Pomysł
Założenie gdzieś w górnym rogu cos w stylu " Najnowsze wątki" by od razu widziec co jest nowego.
Na dole strony - pod ShoutBoxem - znajduje się lista 10 ostatnich odpowiedzi (najświeższych). Znajdują się tam też i dopiero co rozpoczęte wątki.
Dodatkowo - przy nazwie każdego z działów forum istnieje link: "Nieprzeczytane wiadomości" który wyświetla to, czego się nie widziało w danym dziale.
Czy coś takiego miałeś na myśli? :)
FAIL.
sory, nie zauwazylem, przenioslem sie z forum o symbianie, tam bylo w prawym gornym rogu ;D
ale ok ;D
No to bardzo się cieszę, że mogliśmy sprostać Twoim wymaganiom... nawet zanim się one pojawiły w takiej czy innej formie :D
Jako ciekawostkę dla zaglądających tutaj osób dodam, że koło przycisku 'Wyloguj się' jest przycisk 'Chat' - przełącza on na pełną wersję naszego Ajaxa (wersja mini znajduje się na dole głównej strony forum)... nie jest jeszcze co prawda do końca funkcjonalny... ale będzie! :-)
Warto więc o tym pamiętać ;)
Określenie solved jest głupie i bez sensu. Nie wiem czy jest to popis kogoś znajomości języków obcych, czy też określeń anglojęzycznych. Jest to forum polskie więc w czym problem? Wystarczy używać określenia rozwiązany, czy też zakończony, zamknięty.
Jest to określenie stosowane na wielu forach internetowych, niemniej jednak dziękujemy Ci za Twoją sugestię i ocenę...