Witam wszystkich. HD2 to mój pierwszy "dotyk" (oprócz nawigacji) ;D. Więc uczę się od początku....
Wersja do druku
Witam wszystkich. HD2 to mój pierwszy "dotyk" (oprócz nawigacji) ;D. Więc uczę się od początku....
Witam serdecznie wszystkich szczęśliwych i tych nieszczęśliwych posiadaczy HD2:) Pozdrowienia z nad morza:)
witam wszystkich,
mam od roku HD2 i jestem zadowolony
pozdrawiam,
Sławek
Witam wszystkich posiadaczy HD2 :)
Pozdrawiam
Michał
kłaniam sie nisko ;D
Witam wszystkch jestem nowy szczesliwym posiadaczen hd2
miałem juz kilka przygód z mojim hd 2
[gmod]Gratuluję, ortograficzny fail dopiero rozpoczętego roku 2012 ;)[/gmod]
Witam wszystkich forumowiczów
jestem szczęśliwym posiadaczem HD2 od ponad roku.
na forum trafiłem dzięki uszkodzeniu mojej zabawki...jednak szybko sprzedała sie i teraz w dalszym ciągu szukam hd2.
pozdro all.
Witam od tygodnia jestem posiadaczem HD2 wersja USA i zaczynam zabawę z tym sprzętem
Pozdro Adrian
Witam, jestem Piotr. Mam swojego hd2 juz od 2 lat ale dopiero teraz tak na prawdę ożył. pare dni temu wgrałem andka nand 2.3 i hula jak trzeba :)
No to witamy serdecznie ;p
Witam serdecznie wszystkich szczęśliwych posiadaczy HTC HD2 Pozdrowienia z Manchestery UK
AVE, troche wam tutaj pomarudzę bo wcześniej nie miałem do czynienia z HTC ;D
Ello,
Witam wszystkich zapaleńców <virtual><shake><shake>
Niestety jak user powyżej napisał, też jestem marudny, wiec zapewne trochę popiszę i poczytam.
Świetna szata czy jak tam się to nazywa -layout witryny, zielony nie męczy tak eyeballi ;D
Pozdro dla wszystich
Witam.
Trochę poprzeglądam forum i myślę, że rozwiąże problemy ze Swoim HD2 z Androidem
Już miałem lekki kryzys... Zastanawiałem się nad zmianą HD2, nawet aktywnie szukałem zamienników i wysyłałem oferty, ale jak zobaczyłem forum, to mi przeszło ;P
[I]Elo! Witam po długim czasie, większość pewnie mnie zna z innych for,ale jak obiecałem jestem tu :D
Witam wszystkich serdecznie i z radością oznajmiam, iż po długiej i kretej drodze, również dolaczylem do rodziny HTC, z czego jestem bardzo szczęśliwy.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
Witamy i gratulujemy wyboru dobrej słuchawki ;)
No witamy nowego forumowicza :)
Życzymy dobrego pisania :P
witam wszystkich wyznawców HTC :D
Wyznawców- złe słowo, Wielbicieli już lepiej :P
Witamy :D
Zapraszamy do polubienia nas na Fejsie :)
Witam :-)
cześć anrac
Witam :)
Wysyłane z mojego HTC HD2 za pomocą Tapatalk 2