Witam. Jaki polecacie program do nagrywania rozmów, który nagrywa obu rozmówców i który działa sprawnie na HD2 :)
Wersja do druku
Witam. Jaki polecacie program do nagrywania rozmów, który nagrywa obu rozmówców i który działa sprawnie na HD2 :)
Poszukuję aplikacji z iPhone o nazwie Cassius - I love u so(oczywiście na WM). Co prawda jest to aplikacja ale zrobiona na teledysk gdzie można przesuwać "śpiewające usta". Z tego co mi wiadomo to przerabiano gry z iPhone na WM wiec może i z tym dałoby rade? Z góry dziękuję
Link do teledysku: Cassius - I Love U So (Official Video)
Z tego co mi z kolei wiadomo, przerabianie gry z iPhone'a na telefon z WM nie jest możliwe... więc jeśli masz jakieś przykłady na obalenie tej teorii to chętnie rzucę na nie okiem 8)
[quote author=Smogg link=topic=27.msg4313#msg4313 date=1299665389]
Z tego co mi z kolei wiadomo, przerabianie gry z iPhone'a na telefon z WM nie jest możliwe... więc jeśli masz jakieś przykłady na obalenie tej teorii to chętnie rzucę na nie okiem 8)
[/quote]
Może się mylę, a zapewne tak, jednak pozostańmy przy temacie
@kuembek
z tą prośbą to pojechałeś...
Witam. Czy jest program, który pokazuje ceny paliw na poszczególnych stacjach w Polsce ?
chyba tylko google ;p
Siema może ktoś posiada gre 1000 karty na HTC >>??<<
Witam poszukuje programu który pozwoliłby mi stworzyć skórkę do zegara w moim Htc hd2 :).Może ktoś z was wie gdzie znajdę oprócz google, bo mam pomysły a nie wiem jak je zrealizować.Oczywiście jak ją zrobię to się pochwalę.
Witam,
szukam programu do HD2, który by blokował vol + / vol -, mam obudowę silikonową i czasami przypadkowo mi się przyciśnie i telefon ustawia się w tryb silent lub vibro ...
Spotkał ktoś może takie cudo ?