Zrobiłem jak w podpowiedzi, ale w C:\Windows\Temp nic podobnego nie znalazłem.
Wersja do druku
Zrobiłem jak w podpowiedzi, ale w C:\Windows\Temp nic podobnego nie znalazłem.
czytaj uważnie!!!
Cytat:
Trzeba pamiętać, że folder AppData jest folderem UKRYTYM, i jeśli go nie widać, należy:
- w "Opcje folderów" na zakładce "Widok", zaznaczyć opcję "Pokaż ukryte pliki, foldery i dyski"
i ODZNACZAMY pole "Ukryj rozszerzenia znanych typów plików" (będzie nam to potrzebne później):
Tak właśnie...
Ale znalazłem w necie "HTC-Leo-3_OEM_IW100pl.armv4.CAB"
Zainstalowałem z karty i jest OK - czyli po polsku :D
[hr]Dodano: [time]1296487429[/time][hr]
Odnośnie poprzedniego mojego postu, dodam, że "HTC-Leo-3_OEM_IW100pl.armv4.CAB" na ROMie 3.14 "ukradł mi klawiaturę telefonu" :-\
Zainstalowałem więc ROM 1.66 oraz "HTC-Leo-3_OEM_IW100pl.armv4.CAB" i teraz wszystko gra.
Niestety ze spolszczeniem InterWrite_Leo_1-66.zip na ROM 1.66 był ten sam problem co poprzednio.
Bardzo dziwne,że u jednych spolszczenie wchodzi bez problemu a u innych pojawia się: "Package version is not larger than the one in your device!" i za cholerę nie ma na to sposobu.
Witam! Zainstalowałem dzisiaj nowy rom 3.14 wszystko pięknie ładnie ale spolszczenie jest nie do zainstalowania ze strony sunnysoft. Wyskakuję error i nawet nie mogę go przeczytać bo natychmiastowo znika. Może to problem z system komputera, mam win7 ultimate x64. Miał ktos moze juz ten problem??
[gmod]scaliłem, proszę szukać rozwiązania tutaj[/gmod]
Wysłałem Wam działające spolszczenie na 3.14. Instalować jedno po drugim, dopiero potem uruchamiać ponownie.
kochani, może to głupawe pytanie ale czy jest rom 3.14 z odblokowanym ramem? chodzi mi tylko o odblokowanie ramu a nie ugotowanie nowego.
448 mb wolnego, więc nie jest odblokowanyCytat:
kochani, może to głupawe pytanie ale czy jest rom 3.14 z odblokowanym ramem? chodzi mi tylko o odblokowanie ramu a nie ugotowanie nowego.
Źle zadane pytanie to i odpowiedz nie taka.
Stockowy rom 3.14 ujawnia 448mb RAM'u.
Czy istnieje zatem przeróbka pozwalająca odblokować całość?
Czy istnieje zmodyfikowany rom stockowy jedynie w zakresie pamięci?
Zmodyfikowany stockowy = custom.
Tak, istnieją romy na driverach 3.14 z odblokowanym ramem :-)
Nie, nie będzie to 'stock' w rozumieniu HTC... będzie traktowany jak każdy inny custom :-P
Romy Bysia są dość zbliżone wizualnie do stockowych (jeśli kwestia wyglądu stanowi barierę przejścia... jeśli gwarancja, to niestety - musisz się zadowolić ograniczonym ramem).
Ja wiem, że to już zakrawa o natręctwo, ale przyjacielu wskaż customa który jest stockowym 3.14 z 576 ramu. Absolutnie nie chodzi mi o gwarancję. Teraz mam Firestorma, ale wolał bym po swojemu system ułożyć.