Czyli NOTE'a nie kupie ;)
W sumie i tak zastanawiałem się nad czymś mniejszym od sensacji ;)
Albo zmienie w wakacje albo wstrzymam się do marca kiedy to kończy mi się umowa z play ;)
Wersja do druku
Czyli NOTE'a nie kupie ;)
W sumie i tak zastanawiałem się nad czymś mniejszym od sensacji ;)
Albo zmienie w wakacje albo wstrzymam się do marca kiedy to kończy mi się umowa z play ;)
Ja myślę o Motoroli Xoom i jakimś małym smartem :) , co sadzicie o takim kombo ?
Tąpnięte z Lwa :)
Mniej więcej takie planuję sprawić żonie - zostawić jej DHD, które już ma, ale dorzucić do tego Pada Transformera TF101... a za to zabrać laptopa :mrgreen:
@MatrixSTR
W tej chwili seria One jest rzeczywiście genialna - tym bardziej X z Tegrą III - ale chwilę później HTC strzela sobie w stopę ogłaszając, że wyda high-endową serię opartą na układach Qualcomma, które będą miały już nie Cortexy A9, a Cortexy A15, i prawdopodobnie jeszcze bardziej wydajną grafikę od tej w Tegrze III... Czyli lepsze osiągi za podobną cenę ;d
Sam myślałem nad zaniechaniem kupowania Ibaneza (odłożyć to na później) i kupienia X. Jednak później HTC wydało takową informację (nieoficjalnie, ale z tego samego źródła, z którego dowiedziałem się o 4-rdzeniowcach i się sprawdziło ;d) i wolę poczekać i kupić już coś świeżego, a nie tylko pomnożona ilość rdzeni/wątków/etc.
Panowie ale ja sądzę tak, pomyślałem na chłodno :)
Po co mi X, lub ogólnie najmocniejsze telefony skoro za miesiąc dwa będą takie które to przebiją, ja wolę kupić słabszego typu Sensacja,S2 czy RazrMaxx i mieć spokój niż wydawać hajs a mieć te same możliwości.. bo nie wykorzystamy SII do końca, a co dopiero mówić o One X :)
Nie sposób nie przyznać Czikenowi racji. W chwili wydania na rynek najnowszej topowej słuchawki jej producent doskonale zdaje już sobie sprawę, jaki będzie kolejny model. Co do najmniejszego szczegółu. Reszta to odpowiedni software... i odpowiedni czas - za szybkie wejście z czymś za bardzo topowym... to mniejsze zyski, a przecież dokładnie o te zyski im chodzi ;)
Pewnie mnie skrytykujecie ale chętniej zakupił bym Motorole Razr czy Razr Maxx niż One X, bo jest po prostu śliczna a nie ma ciężkiego Sense, najbardziej patrzę na model Sony Xperia S, gdyż ma duże szansę na otrzymanie Sense od Xda, w ogóle co mnie dziwi Arc ma takie same bebechy jak Desire S/Hd a jeszcze nie sportowali Sense, gdy na Zte Blade wersja 3.0 juz chodzi prawidłowo :)
Tąpnięte z Lwa :)
@Vinrael: właśnie ta Tegra 3 aż taka wspaniała nie jest, podobno jest jakiś 2 rdzeniowy Qualcomm który ją pokonuje w Benchmarkach :)
Zresztą niedługo ma wyjść SGS3, a jeśli wierzyć przeciekom to może dość mocno namieszać na rynku telefonów :)
Swoją drogą wie ktoś coś więcej o Androidzie 5? Podobno ma wyjść niedługo z jakimś nowym Nexusem od LG, ale ostatnio nie widziałem żadncyh nowych wiadomości o tym.
@MatrixSTR
Właśnie o to chodzi, że ostatnia Tegra została stworzona na dość już przestarzałych projektach, a Qualcomm, o dziwo, zajął się robieniem konkurentów dla najbardziej wymagających...
Przecieki odnośnie SGS3 - ciekawe, ile to prawda, a ile to marzenia/bzdury/troll. Bo wbrew pozorom SGS i SGS2 nie są takie świetne, jak wiele osób je opisuje... Plastiki jak z chińskich zabawek, wbrew pozorom nie tak mocny procesor i GPU (bo Samsung miał przewagę w benchmarkach dzięki obsłudze instrukcji wartości zmiennoprzecinkowych). A już nawet nie wspomnę, że w Samsungach wręcz mnie brzydzi szkło nad wyświetlaczem - w HD2, Sensacji, wszystkich Desire i Wildfire jest to dość grube szkło, które prędzej pęknie, niż się zegnie. Natomiast w Samsungach wygina się to we wszystkie strony trochę przeinaczając obraz, wygląda to nieestetycznie i niesolidnie - niestety, jak cały SGS...