Odp: PRJ Clean - instalacja
Okey z instalacją sobie poradziłem, teraz jest sprawa z kontem Google. Nie chce się połączyć, pokazujue że "brak stabilnego połączenia" WTF? oczywiście łącze sie za pośrednictwem W-Fi ;D
a moze zly nick podałes? :D
Albo WiFi ma depresję jesienną i jest niestabilne emocjonalnie ;)
Checknij litery - wielkość ma znaczenie.
Jeśli możesz, zamiast via WiFi spróbuj po GSM lub też korzystając z innej sieci.
[quote author=Smogg link=topic=1430.msg8272#msg8272 date=1320771104]
Albo WiFi ma depresję jesienną i jest niestabilne emocjonalnie ;)
Checknij litery - wielkość ma znaczenie.
Jeśli możesz, zamiast via WiFi spróbuj po GSM lub też korzystając z innej sieci.
[/quote]
Depresja, rozważe ;D Na serio, wspisywałem wszystko po 5 razy, sprawdzajac 8. Sieć GSM wiąże sie z 0,12 zł za 100kB wiec sami wiecie ;/ Właśnie korzystaliśmy z kolegą z jego sieci domowej i właśnie to wyskoczyło. U siebie mam wogóle problem z połączeniem, pisze tylko " Uzyskiwanie adresu..." i na tym koniec. Any ideas?*
* Miałem już Androidy z karty( bodajże AmericanDroid) i wszystko śmigało jak ta lala ;P
Okey, uzyskało połączenie, natomiast dalej jest nie stabilne połączenie, co robić? Moge wgrać WP7 bo mam kod od M$ ;D
Wiesz, to dość dziwne, jesteś pierwszą osobą która ma problem z PRJ nie wynikający z niewiedzy... Spróbuj połączyć się z Wi-Fi do innego accespointa, może przez to się dzieją jakieś czary.
Rozgryzłem to ^^ wystarczyło wyłączyć MAC Filter i po sprawie, lecz problemy z kontem Google zniecheciło mnie i wgrałem WP7 (mam kod do Live'a wiec wszystko działczy ^^)
Dzieki za pomoc ;D
[quote author=rceglarek link=topic=1430.msg8299#msg8299 date=1320850756]
wystarczyło wyłączyć MAC Filter
[/quote]
Sorry, będę dostępny dopiero jutro. Może skończę się śmiać ;>
No teraz to nawet ja się śmieje ale to taki mały OT :D