Jak w temacie, macie może jakieś filmiki dobrej jakości, ale krótkie żebym mógł sobie przetestować możliwości ekranu mojego LEO?
Wersja do druku
Jak w temacie, macie może jakieś filmiki dobrej jakości, ale krótkie żebym mógł sobie przetestować możliwości ekranu mojego LEO?
chyba najlepiej będzie jak sam sobie ściągniesz jaki
no kleban teraz to pojechałeś, nie bądź leniwy
polecam forum XXXXXXX w dziale filmy jest mnóstwo pozycji do wyboru, oczywiście w ramach testów.
[admin]Primo: to nie forum warezowe!! [br]Secundo: linki zewnętrzne kodujemy. Choć takich jak ten powyższy (wycięty) sobie tutaj nie życzymy. [/admin]
Polecam to (sam mam u siebie):
Kopiujesz link i wklejasz tu:Kod:http://www.youtube.com/watch?v=TzmiyTiO7bE&feature=player_embedded
Wyskoczy zapytanie o pozwolenie na uruchomienie Javy. Klikasz RUN i wybierasz wersję HQ (MP4). Możesz też pobrać HD i przekonwertować np. Format Factory (ale powiem szczerze, że nie widziałem różnicy jak wrzuciłem na telefon, więc polecam zwyczajnie pobrać HQ). Wrzucasz na telefon i gotowe. Wszystko zajmie Ci 5 minut.Kod:http://clipnabber.com/
Pozdrawiam
Mariusz sciagnalem ten film w formacie mp4 (najwyzsza dostepna rozdzielka) i jest problem. dzwiek odtwarza a obraz czarny. W specyfikacjach podaja ze hd2 odtwarza mp4, wiec w czym problem. Szperałem troche w odtwarzaczach ale nic z tego. Dwa tygodnie mam telefon i wszystko ok.. a dzisiaj rozczarowanie..
Zainstaluj TCPMP do odtwarzania filmów:)Cytat:
Mariusz sciagnalem ten film w formacie mp4 (najwyzsza dostepna rozdzielka) i jest problem. dzwiek odtwarza a obraz czarny. W specyfikacjach podaja ze hd2 odtwarza mp4, wiec w czym problem. Szperałem troche w odtwarzaczach ale nic z tego. Dwa tygodnie mam telefon i wszystko ok.. a dzisiaj rozczarowanie..
Po zainstalowaniu, otwarciu i uruchomieniu pliku w playerze program zawiesza sie i chce wysyłac jakies raporty z bledami..Cytat:
Zainstaluj TCPMP do odtwarzania filmów:)
Każdy plik mp4 Ci się tak uruchamia? Może spróbuj z innego źródła sprawdzić.
Oki wszystko śmiga, inne filmiki chodzą a ten wymieniony wcześniej tez ale w mniejszej rozdzielce, pobrałem 1280x720 i przez to nie chciał tego przetrawić. Wszystko śmiga dzięki za pomoc! Masz + :)