Google Play błąd pobierania, mała pamięć.
Cześć !
Otóż mam problem z pobieraniem aplikacji (które mają powyżej 20MB) z Google Play. Pojawia mi się wtedy komunikat:
"Błąd przy pobieraniu aplikacji [...]. Zbyt mało miejsca w pamięci urządzenia", a dostępna pamieć na moim telefonie to
455 MB, a na karcie ponad 4 Gb. Mój Android to GBLeo.
Z góry dziękuje.
Pozdrawiam
Odp: Google Play błąd pobierania, mała pamięć.
Wersja T-Mobile ma 1 GB wewnętrznej :P
Wejdź w ustawienia->Aplikacje->Wszystkie znajdź tam market i wyczyść dane. Powinno pomóc.
Wersje mam normalną europejska z plusa :), ale przy wgraniu Android do pamięci NAND zrobiłem to co mi MatrixSTR podpowiedział i tak sobie powiększyłem pamieć wewnętrzną :).
Dzięki za szybką odpowiedź, ale niestety ten sposób nie podziałał :(. Robiłem też soft reset i dalej nie działa :(
Wszystkie aplikacje, które mogłem wgrać to mam już wgrane na kartę SD. Ten programik coś mi niestety nie chce działać i dodatkowo zawiesił mi telefon :(, macie jeszcze jakieś pomysły ?
Tylko po co mu Link2SD skoro ma już wgrany skrypt App2Ext?
Jeszcze nie zrobiłem reinstalu, ale mam takie pytanko, znacie może sprawdzonego Androida, w którym wszystko działa, ponieważ te dystrybucje które instaluje to mają jakiś błąd, albo ja mam pecha :(. Potrzebuje coś szybko wiedzieć, bo w sobotę wyjeżdżam na wakacje i chciałbym, aby w moim Leosiu wszystko działało i nie było błędów.
Miałem już Nexusa 4.0 i GbLeo
Zainstaluj Typhoona, miałem go przez pół roku na MGLRD i żadnych problemów.