Witam. Jestem około 2 miesięcznym właścicielem HTC HD2. Wiem też że podobny temat się znalazł już na forum, lecz w nim nie ma żadnej konkretnej odpowiedzi. A więc, problem polega na tym iż gdy włożyłem ostatnio utwory na kartę pamięci ( w własnym utworzonym folderze - Muzyka ) to gdy przejdę do odtwarzacza i wcisnę Play muzyczka zaczyna lecieć i w górnym lewym roku odtwarzacza pojawia się kręcące się kółeczko i po okresie około 11 sekund, utwór przestaje lecieć i w czasie tej Pauzy ikonki od utworu przygasają i pojawiają się szybko z powrotem... Odtwarzacz zawiesza się po czym pomaga dopiero około 3 krotne wciśnięcie Play lecz ten cały cykl zdarzeń się powtarza. Chciał bym przeczytać o jakiś konkretnych odpowiedziach bo przeszukałem naprawdę sporo forów, Polskich Angielskich a także Rosyjskich, lecz każdy kto daje odpowiedzi to mówi o Zmienieniu odtwarzacza ( CZEGO NIE CHCĘ ) lub Hard Reset lub też o wgraniu Roma lecz też nie chciał bym tego robić. Ktoś wie, czym to może być spowodowane? Dodam także iż owy problem występuję dopiero od jakiś 10 dni, czyli wcześniej gdy dodawałem sobie muzyczkę to było wszystko Ok. Pozdrawiam i czekam na Konkretne odpowiedzi i rady