Witamy na HTC Forum - HtcClub.pl
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Mieszany widok

Senior Member [Sr Member]
    Słuchawka
    Iphone 5s

Odp: Problem ze standardowym Odtwarzaczem MP3 w HTC HD2

pozwólcie i mi, proszę proszę proszę

a Vinrael znowu ciągle w kółko o tym samym!!!

http://img827.imageshack.us/img827/2866/spiderew.gif

La Volpe [Full Member]
    Słuchawka
    HTC Desire 500/ Asus TF300T
    Rom
    stock 4.1.2 (1.10.401.3) + Sense 5

Ktoś jeszcze?
    Śmiało, nie krępujcie się x)
    Don't worry, don't cry - get bike and fly!
    Dartmoor Hornet 2012 16' coming soon!
    Widelce, hamulce, supporty, korby, piasty, dampery, ramy, obręcze, szerokie kierownice... - witamy w moim świecie.

Słuchawka
    1

Przecież się nie krępujemy

Anyway, wracając do tematu... Nic nie dzieje się bez przyczyny. Coś musiało się stać, że działało i nagle przestało. Instalowałeś coś? Zmieniałeś coś w rejestrach? "Tweakowałeś"?

Z drugiej jednak strony - WM od samego "W" pod pewnymi względami nie różni się tak bardzo - czasami po prostu potrzebuje klasycznego "Format C: + zainstaluj Windowsa"
    Skoro na wstępie już wiemy, że 100% "podpowiedzi" sprowadza się do trzech najprostszych, acz najskuteczniejszych rozwiązań, z których żadne Cię nie satysfakcjonuje... to szczerze mówiąc nie wiem co możemy tutaj więcej wymyślić :-)

Pamiętam jak przeżyłem śmierć platformy, na której opierał się mój ówczesny telefon - P1i + Symbian UIQ3. Coś podobnego dzieje się teraz z WM. Od kiedy na HD2 został wydany Android NAND development okienkowego systemu zmniejszał się w zastraszającym wręcz tempie. Tutaj nie ma magicznego defibrylatora który przywróciłby zainteresowanie WM do życia.

Ba! Spójrz na to forum. Z osób którym najbardziej zależało na rozwiązywaniu problemów innych użytkowników Leona ja, Maniek i Vinrael jedziemy już na Androidzie od pewnego czasu, ArturN na iOS, a Szakus swego czasu pokochał WP7 z DualBootem na Androida... Z tego co się orientuję, jedyną osobą z kręgu osób o kolorowych nickach, która nadal posiada WM w swojej słuchawce jest Kasier, ale tutaj przypuszczam, że on też pierwsze co by poradził to właśnie HR, bo to najprostsze i najskuteczniejsze rozwiązanie... acz upierdliwe

IMHO najlepszą metodą rozwiązania problemu jest ta, którą z takim dzikim zapałem wciskamy w usta (tj. klawiaturę) Vinraela - zainstalowanie polecanego i używanego przez niego Androida NAND, który działa, tak po prostu.

Jest jeszcze kilka innych, godnych sprawdzenia "wypieków" z systemem z logo zielonego robota, ale tutaj PRJ CD jest buildem, który bardzo łatwo zainstalować i przekonać się do dalszego eksperymentowania, bądź pozostania przy nim na dłużej.

Na próbę wgraj sobie jakiegoś Androida na SD i zobacz jak się wtedy będzie to wszystko sprawowało.
    OMGWTFLMFAO http://smogg.republika.pl/killme.gif

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
    Od siebie dodałbym jeszcze używanie Caps Locka...
    Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
    "Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".

Junior Member

Super, Ogolnie powiem szczerze że jestescie tutaj ludzie calkiem zaje***ci :P dlatego ze calkime fajnie piszecie i doradzacie. Podoba mi sie to. Kurde kusi mnie ten andek haha ale jak wgram sobie andka na SD to normalnie WM tez mam? wytlumaczcie prosze boś ja bardzo zielony haha Nie wkurzac sie! :P

Btw. Fajnie by było dostać ;> Linki jak zrobic tego stack roma, jak zainstalować tego andka, ocb z tym na SD i pytanie dodatkowe Uwaga Uwaga, czy te NANDy są Po Polsku? bo na YT zadnego owego nie moglem ogarnać :< Nooo I Dzięki wam za cierpliwość
    "Nigdy Nie Mów Nigdy"

Słuchawka
    Iphone 5s

Uwaga, czy te NANDy są Po Polsku?
    Tak, przy pierwszym uruchomieniu masz wybór języka
    http://img827.imageshack.us/img827/2866/spiderew.gif

Junior Member

a co z reszta pytań?
    "Nigdy Nie Mów Nigdy"

Słuchawka
    1

Android na karcie SD na niej zostaje. Nie wpływa na WM w pamięci NAND. Kiedy wyłączysz Androida i włączysz ponownie telefon będziesz miał WM, później z poziomu WM odpalasz Androida.

Są różne Andki SD i NAND, ale w znacznej części nich masz język polski.

Androida NAND wgrywa się w miejsce WM - wtedy masz tylko jeden system, ten z robotem.

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
    Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
    "Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".

Junior Member

A mógł byś zapodać jakiegoś takiego własnie andka na SD? i jakiegos wlasnie fajnego ktorego instaluje sie zamiast WM? proszę tylko o linki :P hehe

aha no i gdzie na tym forum moge znalesc instrukcje jak zainstalowac andka? bo nie moglem wczoraj znalesc :/ masakra tyle tych temastow jest otwartych :/ zaraz Ci podziekuje :P
    "Nigdy Nie Mów Nigdy"

Słuchawka
    1

Instrukcja w dziale tutoriali + wielokrotne wałkowanie w kółko tego samego w różnych tematach.

Tak samo linki do Androida NAND i SD - również są na forum, jeden z takich ciekawych linków jest nawet w stopce Vinraela.

Junior Member

oki dzieki jak bede mial problemy bede sie mogl do Ciebie zglaszac? ;P
    "Nigdy Nie Mów Nigdy"

Uprawnienia umieszczania postów