Przecież się nie krępujemy
Anyway, wracając do tematu... Nic nie dzieje się bez przyczyny. Coś musiało się stać, że działało i nagle przestało. Instalowałeś coś? Zmieniałeś coś w rejestrach? "Tweakowałeś"?
Z drugiej jednak strony - WM od samego "W" pod pewnymi względami nie różni się tak bardzo - czasami po prostu potrzebuje klasycznego "Format C: + zainstaluj Windowsa"![]()
Skoro na wstępie już wiemy, że 100% "podpowiedzi" sprowadza się do trzech najprostszych, acz najskuteczniejszych rozwiązań, z których żadne Cię nie satysfakcjonuje... to szczerze mówiąc nie wiem co możemy tutaj więcej wymyślić :-)
Pamiętam jak przeżyłem śmierć platformy, na której opierał się mój ówczesny telefon - P1i + Symbian UIQ3. Coś podobnego dzieje się teraz z WM. Od kiedy na HD2 został wydany Android NAND development okienkowego systemu zmniejszał się w zastraszającym wręcz tempie. Tutaj nie ma magicznego defibrylatora który przywróciłby zainteresowanie WM do życia.
Ba! Spójrz na to forum. Z osób którym najbardziej zależało na rozwiązywaniu problemów innych użytkowników Leona ja, Maniek i Vinrael jedziemy już na Androidzie od pewnego czasu, ArturN na iOS, a Szakus swego czasu pokochał WP7 z DualBootem na Androida... Z tego co się orientuję, jedyną osobą z kręgu osób o kolorowych nickach, która nadal posiada WM w swojej słuchawce jest Kasier, ale tutaj przypuszczam, że on też pierwsze co by poradził to właśnie HR, bo to najprostsze i najskuteczniejsze rozwiązanie... acz upierdliwe
IMHO najlepszą metodą rozwiązania problemu jest ta, którą z takim dzikim zapałem wciskamy w usta (tj. klawiaturę) Vinraela - zainstalowanie polecanego i używanego przez niego Androida NAND, który działa, tak po prostu.
Jest jeszcze kilka innych, godnych sprawdzenia "wypieków" z systemem z logo zielonego robota, ale tutaj PRJ CD jest buildem, który bardzo łatwo zainstalować i przekonać się do dalszego eksperymentowania, bądź pozostania przy nim na dłużej.
Na próbę wgraj sobie jakiegoś Androida na SD i zobacz jak się wtedy będzie to wszystko sprawowało.