@up to jest rozpakowane archiwum WM
Musisz znaleźć to archiwum z którego ktoś/ty Rozpakował/eś te pliki, bo z luźnych plików to ty wiele nie uzyskasz![]()
@up to jest rozpakowane archiwum WM
Musisz znaleźć to archiwum z którego ktoś/ty Rozpakował/eś te pliki, bo z luźnych plików to ty wiele nie uzyskasz![]()
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
Wgrywanie Androida na HTC HD2
Wgrywanie Windows Phone na HTC HD2
Instalacja HTC RUU za pomocą Ubuntu
Odblokowywanie Bootloadera, Instalacja CWM oraz Kerneli pod Ubuntu
Ok macie racje rozpakowałem CAB-a ,wrzuciłem go zainstalowałem te dwa pliki i następnie zrobiłem HR ,ale nie mam dalej możliwości wyboru języka;/
Może pomyśl nad zmianą na Droida lub WP7ja szczerze na hd2 od nowości wm nie używałem
dzięki Smoggowi i jego wspaniałomyślnej instalacji andka na SD :-*
![]()
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
Wgrywanie Androida na HTC HD2
Wgrywanie Windows Phone na HTC HD2
Instalacja HTC RUU za pomocą Ubuntu
Odblokowywanie Bootloadera, Instalacja CWM oraz Kerneli pod Ubuntu
Nie każdemu Andek pasuje. Mi osobiście tak, ale są ludzie którzy by go olali ciepłym moczem hehehe No niestety taka prawda. Tu akurat wątek toczy się i jest problem ze spolszczeniem. Ja proponuję po 1.66 od razu przejść na 3.14 i zobaczyć jak pójdzie instalacja
[hr]Dodano: [time]1321740534[/time][hr]
Aha i pamiętajcie nie każdemu może przypaść do gustu WP7 albo stopka Vinraela(pozdrawiam)
![]()
no tak pewnie pomyśle nad zmianą na Androida,ale teraz mi chodzi o stockowy 1.66 z spolszczeniem bo chce na gwarancje wysłać
To wrzuć jeszcze z 1.66 na 3.14 też uznają!
a jeżeli wyśle z 1.66 ale po angielsku? no i wgl jak przebiega ten proces gwarancyjny.Eh wolałbym zostać na tym 1.66 ino te spolszczenie nie chce się zainstalować;/ A za niedługo mam koniec gwarancji ;/ Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego spolszczenie pokazuje ,że sie zainstalowało a po resecie jest ciągle tak samo;/
http://hd2forum.pl/pomoc-pytania-pro...g5276/#msg5276
tu opisałem jak co robić!
caby muszą być w kolejności zapodane, pierwszy pyta gdzie instalować, drugi już nie
Instalowałem w tej kolejności.Spoko spolszczyłem już to z instalki z kompa przez AS.I co jest w tym najdziwniejsze telefon po instalacji tego spolszczenia z tego pliku zaczął normalnie działać,czyli wyświetlacz jak na razie od wczoraj 23 do teraz ani raz nie mrugnął ;O dziś robię fazę testów i zobaczymy jutrodziękuje bardzo za pomoc i przepraszam za kłopot
Dodaję link do tego spolszczenia może komuś się przyda
Kod:http://www.megaupload.com/?d=Q5P3VCFD