Witamy na HTC Forum - HtcClub.pl
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
    Junior Member

Czarny ekran i problem z danymi

Siema, mam problem z moim htc hd2. Otoż 3 dni temu przestał działać wyświetlacz (o ile to tylko wyświetlacz?), nie wiem czy przez uderzenie czy moze jakies mirko zalanie (nietrzeźwy byłem ) ale objawia się to tym, że telefon się włącza i wibruje (podświetlenie przycisków też działa) ale wyświetlacz cały czas pozostaje czarny i zero reakcji na cokolwiek. Moje pytanie dotyczy moich wszystkich danych, które miałem zapisane w pamięci telefonu. Czy jest szansa odzyskać jakoś smsy i kontakty ? Gdy podłączam telefon do kompa to normalnie widzi kartę pamięci tylko ten czarny ekran.... :/ Można jakoś dotrzeć do pamięci telefonu w celu zgrania wszystkich kontaktów i smsów bo w sumie tylko o to mi chodzi.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdro

Senior Member [Sr Member]
    Słuchawka
    HTC EVO 3D

Odp: Czarny ekran i problem z danymi

wm czy android?
    Zanim zadasz pytanie: BEST HD 2 Android: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=897191

Słuchawka
    Iphone 5s

Obawiam się, że dupa z tego :/ Jedyna rada to na popijawę zabierać Nokię 3210
    http://img827.imageshack.us/img827/2866/spiderew.gif

Słuchawka
    1

Teoretycznie, o ile to samo uszkodzenie wyświetlacza, to pewnie istniałaby możliwość wsadzenia nowego bez wykonywania HR itp.

Jeśli to jednak np. płyta główna albo inny czort, to mogłyby być z tym problemy :-(

Kasier albo Vinrael kiedyś napisali na forum - ludzie dzielą się na tych, którzy wykonują backup, oraz na tych, którzy będą go wykonywać I jest to święta prawda, sprawdzona empirycznie
    OMGWTFLMFAO http://smogg.republika.pl/killme.gif

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
    Od siebie dodałbym jeszcze używanie Caps Locka...
    Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
    "Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".

La Volpe [Full Member]
    Słuchawka
    HTC Desire 500/ Asus TF300T
    Rom
    stock 4.1.2 (1.10.401.3) + Sense 5

Smogg, chyba ani ja ani Kasier ;p
    Don't worry, don't cry - get bike and fly!
    Dartmoor Hornet 2012 16' coming soon!
    Widelce, hamulce, supporty, korby, piasty, dampery, ramy, obręcze, szerokie kierownice... - witamy w moim świecie.

Słuchawka
    1

To w takim razie był to ktoś inny... równie mądry
    OMGWTFLMFAO http://smogg.republika.pl/killme.gif

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
    Od siebie dodałbym jeszcze używanie Caps Locka...
    Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
    "Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".

Junior Member

HD2 jest na wm 6.5.

W sumie to nie bylo takiego momentu żeby sie cały zamoczył ale jakaś kropla albo dwie mogły na niego polecieć, tym bardziej że nosze go w obudowie sylikonowej a słyszałem, że to niezbyt dobrze :-X Bibułka na baterii jest lekko różowa czyli o czymś to chyba(?) świadczy... Chodzi mi tylko o kontakty i smsy które są telefonie z resztą
    jakoś się uporam po kosztach

Haha to ja jestem zdecydowanie w grupie tych którzy MIELI go wykonywać ale najwyraźniej za długo zwlekałem
    Chyba, że jest na forum jakiś czarodziej

Dzięki za odpowiedzi! Pozdro!

Uprawnienia umieszczania postów