Problem z brakiem zdjęć w galerii na Andku rozwiązany. Sam nie wiem czy to coś dało, ale oglądnąłem zdjęcia zrobione na andku w galerii WM6.5, kilka soft resetów i andek widzi wszystkie zdjęcia z aparatu

Dalej mam nie rozwiązaną sprawę z aplikacją Android Market. "klikam" w nią, po czym uruchamia się do białego tła... i gaśnie. Przeinstalowałem samą aplikację, ale to nie pomogło. Jakieś pomysły ?

zabijaka75

W ramach walki z aplikacją marketu która dalej mi nie chodzi, trafiłem na widżet simi clock. Oprócz pokazywania godziny/daty/pogody istnieje możliwość pokazywania stanu procentowego baterii. I teraz ciekawostka, do tej pory używałem aplikacji Advanced Battery Improve + wbudowany Task Killer. Wszystko ładnie, nawet nie zamula, ale ... Właśnie jest jedno ale, ikonka widżetu ze stanem baterii przełamuje w procentowych odczytach bateryjki. Ciekawostką jest że w głównym menu tego widżetu procent jest prawdziwy.

Simi clok nie ma tego problemu, i wydaje mi się że chodzi nawet szybciej od &quotigital Clock Widget"

Powodzenia

Pozdrawiam
nemezis
[hr]Dodano: [time]1296652545[/time][hr]
Kolejne wiadomości z frontu.

Niestety nie udało się przywrócić pracy aplikacji Market, posypały się też kontakty. Nie pomogło nawet resetowanie do ustawień fabrycznych.
Usunąłem androida, wgrałem go od nowa + wcześniej sprawdzone aplikacje (SimiClok, MemoryBooster). W końcu ustawiłem co i jak ma się łączyć . Bakteria trzyma dłużej !! System nie muli.... Czego chcieć więcej :-)

Pozdrawiam
nemezis