Panowie, straszny OT się tutaj robi 8)

Wgrywanie NANDa w 99% opiera się na czytaniu ze zrozumieniem. 1% to wystarczająca ilość szczęścia, aby w momencie np. wgrywania czegoś nie uderzył piorun spalając komputer, do którego jest podłączony Leon, nie łapiąc przy okazji całego Leona na przejaranie ^_^

Co do HSPL na stocku 3.14... Dawno, dawno temu, za HSPL4-ami, za MAGLDR-ami, żyła sobie wiadomość... ok, może inaczej - z tego co pamiętam, 3.14 nie lubi się z HSPL2.08 - dlatego też przed update jakiegoś customa do stocka 3.14 zalecano najpierw wgranie 1.66 z karty, aby mieć oryginalny SPL i dopiero wtedy upgrade do 3.14... jak to się ma do HSPL-owania "żywego" 3.14 - nie wiem, ale po co kusić los jak to już tutaj ładnie zostało powiedziane?
Na HSPL3.03 też za bardzo podobno Androidy nie chcą hulać...

Maniek dobrze radzi - albo wgraj Custom ROM z WM6.5(.x), albo wgraj od razu Androida w NANDzie, w ten sposób gonimy w kółko za własnym ogonem szukając źródła problemów, których w ogóle nie trzeba rozwiązywać - bo można zrobić coś dobrze od początku do końca :-)

A Android z tego wątku działał mi bezproblemowo na wielu, wielu, wielu różnych romach z WM6.5.x (ze stocka nigdy nie korzystałem, więc tutaj sorry, ale nie wiem ).