Zdjęcia może jakoś jutro - zaraz zaczynam bardzo intensywny wieczór.
Co do baterii - mimo hardware, mimo wskazań Current Widget, kiedy w idle schodzi po 150mA... jest lepiej niż w HD2. A z tego co czytałem na ICS ma być jeszcze lepiej (atm mam testowego Gingerbreada z Sense 3.5).
Sensacja działa na tyle sprawnie, że gdyby nie zwalone oprogramowanie 1.50 to cały czas bym siedział na stocku (teraz w pewnym sensie też siedzę, tyle że na testowym wycieku). Ani razu nie brakowało mi posiadania ROOTa w telefonie o_O No, może poza reflashami stocków (wchodzą romy z XE z beats audio - sprawdzałem) brakowało tego titanium backup.
Gry/programy chodzą sprawnie i szybko. Bardzo mało jest sytuacji, w których jakiś produkt z marketu nie działa.
Realny czas używania baterii na tym testowym romie to nawet i 2 dni takiego normalnego użytkowania - praca, telefony, maile, sync... albo naprawdę ładnych kilka godzin internetu (np. na jakimś szkoleniu). Rekord "ubicia" baterii to ok 3 i pół godziny gry w MMORPG po WiFi z animacjami 3D![]()
Ogólnie to wiadomo, czasy Nokii 6310i minęły bezpowrotnie...
Sensacja to naprawdę miły telefon. Mam ją od początku sierpnia 2011 i do tej pory w zasadzie nie miałem punktów zaczepienia, aby sobie tak po polsku ponarzekać![]()