[quote author=Vinrael link=topic=1671.msg9543#msg9543 date=1328388182]
Jeśli się będzie przegrzewał w normalnych warunkach - tj. nie włożysz ładującego się telefonu pod poduszkę przy czterdziestostopniowym upale z włączonym Wi-Fi i muzyką - odsyłaj telefon do serwisu. Jednak mi się to zdarzyło tylko raz - właśnie wyżej opisana sytuacja - ale trudno się dziwić... Poza tym sprawny telefon nie ma takich problemów. Odnośnie zacinania się telefonu - zależy jaki system. Większość już osób na forum pozmieniało system na Androida - i tu zależy od dystrybucji... Niektóre się tną jak rasowi samobójcy, niektóre raz na rok, niektóre czasami... Jeśli chodzi o stockowy 6.5 - wiadomo, windows... czyli będzie się czasami ciął, sam wyłączał etc.
I brawo - świetna kultura pisania - przy tylu grammar nazi na forum... W każdym razie u mnie wielki plus
[/quote]
Sama preferuję Androida, ale bawić się w zmianę systemu nie będę, bo po prostu nie mam zielonego pojęcia o tym, a nie zrobię królika doświadczalnego z HD2. ;p Generalnie nigdy nie czułam potrzeby odpalania miliona aplikacji w telefonie jednocześnie. Albo gram, albo słucham muzyki, albo przeglądam internet. Mam cichą nadzieję, że problem z przegrzewaniem się urządzenia mnie ominie, ale co będzie to zobaczymy. Zwiechy i ścinanie się jestem w stanie przeżyć. Powiedzmy, że przyzwyczaiłam się do tego typu zachowań posiadając wcześniej Touch Pro. Aczkolwiek wracając do tematu... przegrzewanie się jest związane z płytą główną i procesorem, a rozpoznać je można po zbyt wysokiej temperaturze telefonu, tak? Więc nie ma innego wyjścia jak tylko oddać telefon do naprawy? I jeżeli już jesteśmy przy tym to może orientuje się ktoś ile +/- kosztuje zreperowanie tego HTC?
Hmm.. może żeby nie rozbijać się na kilkanaście postów od razu zapytam jeszcze o żywotność baterii. Wiem, że jest stosunkowo niska z powodu dużego ekranu etc., ale dajmy na to ile wyciągnąłby godzin na samym słuchaniu muzyki?
Wybaczcie za nawał pytań, ale wolę rozwiać wszelkie wątpiliwości przed (odpukać) jakimiś niespodziankami, aby później na gwałt nie czekać na odpowiedź. ;p

Odpowiedz z cytatem