Z takich naprawdę denerwujących, acz zasadniczo nieistotnych - ciągle gubi mi aktualną lokalizację. Po prostu non stop. Żona ma DHD, też z Sense i nic takiego nie ma miejsca. A jak już zgubi lokalizację, zmienię pulpit, wrócę na ten główny z zegarkiem i pogodą... to znowu jest brak pogody

Bateria... na 2.08 (do którego za chwilę wracam) jadło między 0,3 a 1% idle. Średnio 1%/2h. Tutaj jest to średnio 2%/1h... Z JuiceDefender jest lepiej, ale chyba nie po to ludzie tak polecali ten ICS, aby trzeba było doinstalowywać kolejne aplikacje, aby działał poprawnie.

Dialer... Wszystkie kontakty trzymam w pamięci telefonu. Mam wrażenie, że strasznie popsuła się jakość wyświetlanych zdjęć. Próbowałem dzisiaj pozmieniać fotografie kontaktów i od nowa wszystko ustawić... czas wyjęty z życiorysu a efekt żaden - nadal zdjęcia są pixelowate (i naprawdę nie są na koncie Google'a ;P).

Zaraz flashuję stare, dobre Sense 3.5 z testowym Andkiem 2.3.5 i dopóki nie wyjdzie ROM od HTC z "4" na początku oznaczenia wersji, to chyba nie będę sobie nim głowy zaprzątał...