Ictimai, możesz dać mi linka do dorimanx light i viper moda? Na xda coś nie mogę tego znaleźć.
Ictimai, możesz dać mi linka do dorimanx light i viper moda? Na xda coś nie mogę tego znaleźć.
Proszę bardzo:
[02 MAY]Dorimanx-ROM-HIGH-END 3.1.7 N276 ODEX NO-HOME-REFRESH+ZRAM+SKIN+TWEAKS+CRON - xda-developers
? viperMOD Voltage Control
Ten ROM Dorimanx'a wkrótce ma otrzymać kernel z hwa (full hardware acceleration), DorimanX pisze, że własnie nad tym pracuje: DORIMANX'S ANDROID ROM MIRROR (patrz na sekcję "Ready HWA Kernels List")
---------- Dodano 17:21 ----------
Tylko podaj prosze którego konkretnie ROMu używasz (podasz link?), czy chodzi stabilnie?
Tak przy okazji, co to właściwie znaczy CM7 lub CM9 - ja wiem, że wersja 7 lub 9 "Cyano Mode" ale co to konkretnie jest i gdzie "siedzi": w kernel'u czy gdzieś "wyżej" w Linuksie?
Pytam bo nie wiem czy można sobie tak ot po prostu wziąć kernela z hwa i zainstalować przez CWM na już wcześniej zainstalowanym ROMie Dorimanx'a?
Ostatnio edytowane przez ictimai ; 05.05.12 o 17:35
To którego ROMa z HWA polecacie, jak widać z tych co się tylko liczą to chyba tylko z tych 2-ch:
- Nexusa: [5.May.2012] NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.0 (Kernel: tytung_HWA_r2) - xda-developers
i
- AOKP: [07-05-12][ROM] Unofficial AOKP for HD2 [Milestone 5 SE][HWA][4.0.4][securecrt 6.6c] - xda-developers
I czy rzeczywiście polecicie z HWA - podobno uaktywnione GPU żre dodatkowy prąd?
Tak więc ROM z HWA jednak nie tylko nie oszczędza baterii ale wprost przeciwnie?