Witamy na HTC Forum - HtcClub.pl
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 178

Mieszany widok

Junior Member [Jr Member]
    Słuchawka
    hd2

Odp: Nie wiesz jak ROM wgrać? Spytaj tutaj.

masz rację KurczaQ .... wystarczy poszukać ..... siedze już nad tym kilka godzin ... teraz czytam o tym jak przygotować kartę SD.

czyli partycje 200mb robie w hdtool (partycja NAND) a 512mb na karcie sd juz za pomocą clk (czyjak to sie nazywa) zainstalowanym w hd2.

ps. soft do którego podałeś link to "MIUI JB 2.9.7 for sd"? link już nie jest aktywny a zassałęm go parę dni temu i metodą eliminacji tego wszystkiego co już nazbierałęm do andka zakładam że to ten .

sory za moje pytania ale nie znam się na tym wszystkim .... nazwy którymi rzucacie rozszyfrowuje za pomocą wujka google i nie ukrywam że boję sie aby nie uwalić telefon... a chciałbym mieć jakiś stabilny system.

ps. katę mam 16gb class 4 i według testów sd tools prędkość zapisu 4.1mb a odczytu 25.4mb

!!!!!!!!!!!!! mam problem z instalacją !!!!!!!!!!!!!!

instrukcja http://htcclub.pl/55-android-nand-q/...-androida.html
    zaczynam od kroku 4 ( task29), następnie krok 5 (CLK Repartition), po czym telefon sie zrestartował i pojawiło się okno uruchamiania kernal ??????????????? (wczesniej mialem kernala ale myslalem że po czyszczeniu zostanie usuniety). jezeli próbuje zainstalować clk instal recovery wyskakuje komunikat <waiting for device> i na tym koniec ????????????????

ps po wejsciu w tryb bootloadera mam takie informacje
    PB81*** HX-BC
    SPL-2.08.HSPL 8G XE
    0x05
    CotullaHSPL 0x40
    pozdrawiam
    krzysiek
    Ostatnio edytowane przez krzysiek ; 29.09.12 o 22:25

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów