Witamy na HTC Forum - HtcClub.pl
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 178

Mieszany widok

Senior Member [Sr Member]
    Słuchawka
    Nokia N9 16 GB
    Rom
    MeeGo 1.2 Harmattan PR1.3
    Radio
    Grające x)

Odp: Nie wiesz jak ROM wgrać? Spytaj tutaj.

1. GB-ICS-JB, to wersje Andoida: 2.3.X, 4.0.X, 4.1.X.
    2. Partycja to partycja na pliki systemowe- im więcej tym mniej miejsca dla ciebie, im mniej tym lepiej a te liczby to wymagania na zainstawanie paczki i odpalenia romu.
    3. CWM- jak wgrasz to recovery które jest tutaj oryginalnie nie będzie chodzić źle- to po prostu opcja.
    4. Partycje robione przez CWM to EXT4 , EXT4 to miejsce na aplikacje przenoszone/instaowane na pamięci karcie pamięci, swap- dodatkowy "RAM", używany jest w razie przepełnienia procesów i braku ROM.

Junior Member [Jr Member]
    Słuchawka
    hd2

Odp: Nie wiesz jak ROM wgrać? Spytaj tutaj.

dzięki, sprawdzę te przeglądarki

natomiast zauważyłem że w sklepie google play nie mam dostępnej przglądarki google chrome ani adobe flash player ?, jeżeli zgrałem instalki z tabletu i próbowałem zainstalować dostałem komunikat "istnieje problem przetwarzania pakietu"

aha i jeszcze jedno pytanie. ponieważ zainstalowałęm trochę aplikacji i dostałem komunikat że mam mało miejsca (rzeczywiście zostało 14mb) przeniosłem większość aplikacji na kartę SD jednak ilość wolnej pamięci nie zwiększyła się, dlaczego? gdzie ustawić aby aplikacje instalowały się na karcie SD?

pozdrawiam
    krzysiek

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów