Co do przeglądarki to zobacz Operę Mobile lub Dolphin browser HD
Co do przeglądarki to zobacz Operę Mobile lub Dolphin browser HD
Firefox 15 według mnie jest najlepszą przeglądarką na Andka i HD2
Flash player jest wycofany z marketu a Chrome- dziwne, pobierz z alternatywnych źródełnatomiast zauważyłem że w sklepie google play nie mam dostępnej przglądarki google chrome ani adobe flash player ?, jeżeli zgrałem instalki z tabletu i próbowałem zainstalować dostałem komunikat "istnieje problem przetwarzania pakietu"
Zrób partycję EXT na SD i pobierz jakiś program do migracji Aplikacji- przenoszenie na SD działa jednak twój problem wydaje się być dziwnym- może reset pomoże odczytać realny stan pamięci?aha i jeszcze jedno pytanie. ponieważ zainstalowałęm trochę aplikacji i dostałem komunikat że mam mało miejsca (rzeczywiście zostało 14mb) przeniosłem większość aplikacji na kartę SD jednak ilość wolnej pamięci nie zwiększyła się, dlaczego? gdzie ustawić aby aplikacje instalowały się na karcie SD?
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
Wgrywanie Androida na HTC HD2
Wgrywanie Windows Phone na HTC HD2
Instalacja HTC RUU za pomocą Ubuntu
Odblokowywanie Bootloadera, Instalacja CWM oraz Kerneli pod Ubuntu
Don't worry, don't cry - get bike and fly!
Dartmoor Hornet 2012 16' coming soon!
Widelce, hamulce, supporty, korby, piasty, dampery, ramy, obręcze, szerokie kierownice... - witamy w moim świecie.
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
Wgrywanie Androida na HTC HD2
Wgrywanie Windows Phone na HTC HD2
Instalacja HTC RUU za pomocą Ubuntu
Odblokowywanie Bootloadera, Instalacja CWM oraz Kerneli pod Ubuntu