Tylko Maniek raczej nie dojedzie na tego Twojego makdonalda :P
Tylko Maniek raczej nie dojedzie na tego Twojego makdonalda :P
OMGWTFLMFAO http://smogg.republika.pl/killme.gif
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
Od siebie dodałbym jeszcze używanie Caps Locka...
Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
"Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".
hehehe No pewnie nie ;P wysyłkowo się załatwi, inaczej tego nie widzę.
No oczywiście także muszę coś na dniach wziąć bo ze starą nokią 6610 która leży gdzieś tam w szufladzie nie chce mi się łazić. Choć nie powiem, z taką częstotliwością z jaką zmieniałem telefony, nie raz mi zad uratowała
Jak będzie zainteresowany to później podrzucę jakieś fotki na mailaJutro mu pokaże że chcesz sprzedać, pewnie i weźmie :P to trzymaj tam go aby![]()
Tapniete z Lwa![]()
![]()
Odkopię temat ale też się noszę z wymiana Leosia, sęk w tym że On niesłychanie mi odpowiada.
Jest mocny, szybki, wielki, wszystkomający i nieśmiertelnypoprostu wszystko czego mi potrzeba.
Jest wogóle realna szansa w cenie ok 500zł dostać coś niegorszego parametrami (no do 600zł bo zawsze coś utarguję)?
To co mam na myśli:
-ekran 4,3' lub więcej (od biedy można by zacząć od 4'-jakoś bym to przebolał)
-Procek niesłabszy niż w HD2 żeby mnie nie męczył wolniejszym działaniem gdy już się przyzwyczaiłem do obecnej prędkości
-Windows/Android (Nie robi mi różnicy który z nich)
-WIFI, GPS
-Jakość aparatu bez znaczenia bo jestem zadowolony z HD2 a on najlepszego przecież nie ma
To wogóle jest realne? Czy nie ma sensu bo nic lepszego nie dostanę?
Jak czegoś nie spie.. to się nie nauczysz