Ale powstało bardzo dużo bardzo dobrych aplikacji w przeszłości i teraz co widzę to NIC nowego - powstają w zasadzie TAKIE SAME aplikacje z tym, że na nowe systemy. Jeżeli uważasz, że nie to PROSZĘ podaj przykład czegoś (poza grami) co jest na Androidzie lub WP a nie ma na WM...
Tu to wybacz ale używasz pustych i emocjonalnych stwierdzeń, dobrych do reklam tabletek od bólu głowy itp.mamy dziurawy i bardzo zestarzały system operacyjny
Chodzi o to, że Android wtedy butuje się z SD (a nie z NAND) i to uposledza go w szybkości?4. Wgrywamy DOWOLNY rom z XDA z Windows Phone (Najlepiej Mango (7.5) lub Tango (7.5 odświeżony) i DOWOLNY rom z działu SD Android z Xda
Jest różnica pomiędzy tym, a dual-bootem... - głównie prędkości :S
A czy możliwe są DUAL-boot takich zestawów:
A.) WM6.5 + Android
B.) WM6.5 + WP7.5
Jednak nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś...? chodziło mi o to, że w Androidzie APLIKACJE nie są skompilowane bezpośrednio (NATYWNIE) pod procesor...6. Android jest już dobrze skompilowany, najlepszy tego dowód to Cyanogen(Mod)7, który jest najszybszą dystrybucją
ok, wcale mi nie zalezy na efektach wizualnych, licze na KONKRETY7. Od siebie nie polecę Żadnego romu Sense !
BTW co to jest to Sense?
Serdeczne dzięki ale proszę uporządkuj trochę tę listę (i podaj może jakieś linki) bo w tym co powyżej napisałeś nie wiem gdzie się kończy lista na "NIE" a gdzie się zaczyna a propos "polecam"ostatnia w pełni działająca wersja to Android 2.2 z Froyo, na ten przykład romy Cyanogen(Mod)7(na HD2 polecam wersje przeportowaną przez Typhoona lub Dorimanx'a, bazują na Androidzie 2.3.7 Gingerbread i chodzi w nich wszystko, to czysty i mega szybki android, Sami możemy go ubrać w to czego potrzebujemy), lub MIUI, bardzo fajna i kolorowa dystrybucja
Tak, właśnie mi o to chodziło!8. Jeżeli chcesz używać Androida jako jedynego i głównego systemu polecam CLK+CWM, jak padnie ci bateria możesz podładować chociaż telefon, a nie być w ciągłym strachu :P
A jak można jeszcze Andoroid z innym systemem i jak to zainstalować najoptymalniej wtedy?
Tutaj masz na mysli, że mało jest jeszcze aplikacji pod ten system? A co ze stabilnością na HD2?9. Moja opinia jest dosyć pozytywna, system szybko rośnie w siłę ale jeszcze nie jest gotowy do użytku, sporo w nim brakuje, jest mega szybki ale też mega pusty![]()
Czy "MEGA-szybki" znaczy, że szybszy od Androida?