Partycja Swap to pamięć wymiany, dodaje ona Ram, pracuje tylko wtedy gdy pamięć Ram jest zajęta, możemy ją sobie włączyć w każdym momencie..jednak nie ma też partycji SWAP - jak to wpłynie na pracę potem tego htc-hd2?
Rom Lite nie wymaga jej bo jej nie zapełnia, co nie znaczy że nie możemy jej mieć
Jak wgrasz rom przez CWM, nieważne czy CLK czy Magldr (Większość romów podczas instalacji wykrywa jaki mamy bootloader i wybiera sama kernel, lub daje nam ręczny wybór wskazania, podobnie z wersją ROM, T-Mobile czy Europejskajak mi się WRESZCIE uda zainstalowac któryś z cLK to jak potem wygląda procedura zmianiy na inny ROM także z cLK?
To wtedy chyba "nieco" prostsze?) to każdy inny rom wgrywasz tak samo, jest to prosta procedura, gdy już zapoznasz się trochę z modzeniem polecam dotykową wersję CWM, fajna i przyjemna :P
Reasumując najtrudniej przygotować HD2,tzn wgranie Radia,CLK/Magldr i CWM.. potem już z górki :P
Niee, chodzi tylko o to by radio miało numery 2.XX.50.XX, widzę że je maszi jeszcze nie odpowiedziałes mi czy zmienia sytuację fakt, że RADIO mam już to najnowsze... czy więc muszę robić te kroki:
"3. Task29 + Radio 2.15.50.14
Dokładnie tak, jak padnie bateria czy odłączysz telefon podczas wgrywania CLK/MAGLDR czy CWM, nawet podczas wgrywania WP7 robisz Task29 i zaczynasz od nowa, Radio dlatego że masz najnowsze cię omija... ciesz się z tego powodu :P(jak się domyslam to zmiana RADIA jest najbardziej ryzykowną procedurą i tylko przy tym mozna tak naprawdę UWALIĆ telefon NIEODWRACALNIE? czyli jak inne procedury się nie udadzą to zawsze można cos zrobić a jak z RADIEM to już GAME-OVER?)