Witamy na HTC Forum - HtcClub.pl
Strona 10 z 13 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 122

Mieszany widok

Junior Member
    Słuchawka
    HTC HD2

Odp: Przygotowywanie HD2 do wgrania Android'a

Dochodzę praktycznie do końca. Wybieram opcję instalacji Zip. z karty SD i po chwili:

-- Installing: /sdcard/MDJs_CyanogenMod7_v.2.6
    AND_A2SD+.zip
    Finding update package...
    Opening update package...
    Installing update package
    Instalation aborted.

Wracałem do punktu bodajże piątego czyli użycia Task29 lecz nadal to samo. Pomocy co mam robić !?

Senior Member [Full Member]
    Słuchawka
    HTC Hero
    Rom
    Android 2.1 Sense

Spróbuj wgrać nowy ROM, lub ściągnij ten ponownie. Być może archiwum jest uszkodzone.

Junior Member
    Słuchawka
    HTC HD2

W takim razie spróbuję wgrać nowy ROM. Lecz sądziłem iż ten powinien działać, ponieważ korzystałem z niego.
    A usunąłem tylko dlatego że podczas pierwszego wgrywania stworzyłem chyba źle partycję bo miałem jedynie 8MB pamięci na telefonie.

---------- Dodano 06.08.12 01:55 ----------

Z góry przepraszam za dublowanie postów ale chciałbym podziękować Nie wiem czemu poprzedni nie chciała działać. Sciągnąłem Gingerbreada i wszystko śmiga jak powinno.

Junior Member
    Słuchawka
    HTC HD2

Witam.
    Jestem nowym użytkownikiem forum więc proszę o dużą wyrozumiałość. Zakupiłem jakiś czas temu HD2 z Androidem(SD), ale ktoś spaprał robotę... Np. nie mam blokady klawiatury, nie mogę nagrywać filmów, czasami słabo mnie słychać, często wywala błąd aplikacji itd. Co mam zrobić? W jakiej kolejności i co będzie najlepsze ? Proszę Was koledzy o bezinteresowną pomoc.

La Volpe [Full Member]
    Słuchawka
    HTC Desire 500/ Asus TF300T
    Rom
    stock 4.1.2 (1.10.401.3) + Sense 5

Wejdź na XDA, wyszukaj HD2, później Android SD Develop., ściągnij jakiś, wgraj na kartę, włączaj jak każdy inny ;p
    Don't worry, don't cry - get bike and fly!
    Dartmoor Hornet 2012 16' coming soon!
    Widelce, hamulce, supporty, korby, piasty, dampery, ramy, obręcze, szerokie kierownice... - witamy w moim świecie.

Junior Member
    Słuchawka
    htc hd 2

Witam! wgrywalem ta metoda tu opisaną wgrałem room Version 10 Final FIXED 19.10.2012
    Evo 4.0.4 i radio 2.15.50.14 i wszystko sie wgralo tel dziala ale nei dziala wifi tzn wykrywa siec ale tweirdzi ze za slaby syganal i ze jest siec poza zasiegiem a to niemozliwe poprostu nie wiem co to za cholera

Senior Member [Sr Member]
    Słuchawka
    Nokia N9 16 GB
    Rom
    MeeGo 1.2 Harmattan PR1.3
    Radio
    Grające x)
    W ustawieniach wifi odznacz używanie tylko dobrej jakości sieci

Wysyłane za pomocą mojego gołębia pocztowego

Słuchawka
    Nokia N9 16 GB
    Rom
    Radio
    Grające x)
    Możliwe iż jest to wada hardware, dograj ostatnie Radio i ponownie postaw ROM jednak GB lub ICS

Wysyłane za pomocą mojego gołębia pocztowego

Junior Member
    Słuchawka
    htc hd2
    Rom
    jelly bean

Dobry posadzilem ostatnio jaelly bean na mojego htc hd2 leo, niby wszystko smiga jak nalezy ale mam problemik z (Mobile Data 3G/2G) przez wi-fi wszystko lata natomiast pomimo prawidlowych ustawien punktow dostepu za nic nie moze ustanowic polaczenia
    [ niemam zadnych blokad na koncie sprawdzalem u operatora jak rowniez konsultowalem ustawienia dla mojej sieci punktow dostepu] moze ktos mial podobny problem ? I jeszcze jedno pytanko o glosnosc telefonu uzywajac aplikacji odtwarzajac dzwieki wszystko jest ok natomiast w czasie polaczenia przychodzacego dzwonek jest bardzo cichy cichszy od wibracji wszystko ustawione na max vol. z gory dziekuje za wszelkie podpowiedzi

Słuchawka
    Nokia N9 16 GB
    Rom
    Radio
    Grające x)

Cytat Zamieszczone przez Isitrax Zobacz posta
    Dobry posadzilem ostatnio jaelly bean na mojego htc hd2 leo, niby wszystko smiga jak nalezy ale mam problemik z (Mobile Data 3G/2G) przez wi-fi wszystko lata natomiast pomimo prawidlowych ustawien punktow dostepu za nic nie moze ustanowic polaczenia
    [ niemam zadnych blokad na koncie sprawdzalem u operatora jak rowniez konsultowalem ustawienia dla mojej sieci punktow dostepu] moze ktos mial podobny problem ? I jeszcze jedno pytanko o glosnosc telefonu uzywajac aplikacji odtwarzajac dzwieki wszystko jest ok natomiast w czasie polaczenia przychodzacego dzwonek jest bardzo cichy cichszy od wibracji wszystko ustawione na max vol. z gory dziekuje za wszelkie podpowiedzi

Nijak ma się to do treści tematu, napisz osobny wątek by nie robić tu śmietnika >_<

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów