Wy to macie problemy :P, jeżeli zamkniesz wszystko z Google w romie nawet bez Gaaps to wkońcu nie odpalisz telefonu gdyż Android jest to produkt Google
Wysyłane z mojego HTC Evo II z CM 9 z pełnym HWA![]()
Wy to macie problemy :P, jeżeli zamkniesz wszystko z Google w romie nawet bez Gaaps to wkońcu nie odpalisz telefonu gdyż Android jest to produkt Google
Wysyłane z mojego HTC Evo II z CM 9 z pełnym HWA![]()
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
Wgrywanie Androida na HTC HD2
Wgrywanie Windows Phone na HTC HD2
Instalacja HTC RUU za pomocą Ubuntu
Odblokowywanie Bootloadera, Instalacja CWM oraz Kerneli pod Ubuntu
Tak sie właśnie stałojeszcze po wyłączeniu z autostart wszystkich 4-ch "Google Service Framework" (czy jakoś podobnie) i zrobieniu reboot i odczekaniu 6-ciu godzin, z powodu zaśnięcia
- po obudzeniu się zastaję telefon z czarnym ekranem i nie reaguje
Toteż wyjmuję baterię i wkładam ponownie i naiciskam czerwoną słuchawkę i słychać cichusieńkie burknięcie i... nic!
Próbuję podłączać do ładowarki, robić reset, po ponownym wyjęciu i włożeniu baterii startować bootloader i... nic!
POMOCY!
Tak wygląda jakby bateria rozładowała się na 101% - ale ładuję i tez nic! Podobno na cLK da się ładowac całkowicie rozładowaną?
Jedyne co to cichusieńkie "burknięcie" przy naciśnięciu czerwonej słuchawki tuż po włożeniu baterii, albo po podłączeniu ładwoarki...
---------- Dodano 18:09 ----------
juz ok, UFF !!!pomogło wyjęcie i włożenie z powrotem karty SD (dlaczego? nie dziwne?)
okazało się, że bateria naładowała się na 100% podczas kiedy telefon nie dając z siebie żadnych znaków podłączony był do ładowarki...
Ostatnio edytowane przez ictimai ; 28.04.12 o 17:07
Problem niestety powrócił, telefon działał sobie spokojnie już od dobrych wielu dni pod IceCreamTosti-HW, wczoraj wieczorem 1 podłączenie USB do PC żeby wymienić dane z kartą, po odłączeniu i odmontowaniu telefon się zawiesił, więc reset i właśnie znów to samo: nie chce NIJAK boot'ować - wyjmuję i wkładam baterię i po tym cichutkie burknięcie i... nic
Także próbuje wyjmować i wkładać kartę SD - wcześniej właśnie to pomagało - ale teraz nic
To nie wina baterii, jest na 100% naładowana na 100%
Czy ktoś ma jakies pomysły jaka przyczyna?