Witamy na HTC Forum - HtcClub.pl
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Mieszany widok

Senior Member [Sr Member]
    Słuchawka
    Nokia N9 16 GB
    Rom
    MeeGo 1.2 Harmattan PR1.3
    Radio
    Grające x)

Odp: Pytania przed instalacją

1.Windows a Linux to inna bajka, więc kernel nie będzie pasował - jednak romy Androida mają w sobie kernel potrzebny do ich działania, ew. zawsze pomożemy
    2.Polecam Cyanogen(Mod)7 albo Sense 2.0/2.1
    3.Simlocka nie da się ściągnąć darmowo z Leona->tylko serwis, jednak są wyjątki jaki masz ty i na Andku nie powinno być blokady, gdyby była dodajesz obsługiwane sieci i już nie masz

---------- Dodano 05:20 ----------

Cytat Zamieszczone przez bubu234 Zobacz posta
    Witam,

cczytałem, że jest jakiś problem z ładowaniem, jak się telefon rozładuje do 0, szczerze to nie chciałbym mieć takiego problemu, i czytałem, że przez CLK chyba trzeba instalować, a tu - http://htcclub.pl/55-android-nand-q/...-androida.html jest przez MAGLDR (jeśli dobrze rozumiem)
    -czy ten poradnik w ogóle wystarczy, żeby poprawnie zainstalować Androida ? http://htcclub.pl/55-android-nand-q/...-androida.html

Z góry dzięki !
    Ja polecam CLK i w poradniku było o CLK

Junior Member [Jr Member]
    Słuchawka
    hd2

Odp: Pytania przed instalacją

ChcickenPie: Odpowiesz jeszcze na pytania 1 i 2, które zadałem wyżej ? ;-)

Są gdzieś zdjęcia, żeby pokazać Twoje "brzydsze" menu i "ładniejsze" menu z innych romów ? Zobaczymy, jak będzie z tym simlockiem.

Jeśli chodzi o ROM, to oczekuję, żeby był szybki, nie zacinał się (do codziennej pracy, tj dzwonienie, smsy, muzyka, Internet) + sporadycznie zrobienie/obejrzenie filmu/zdjęcia, chyba nic więcej do szczęścia nie potrzebuję.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów