Witamy na HTC Forum - HtcClub.pl
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Administrator
    Słuchawka
    Note 3
    Rom
    Stock
    Ciekawe czy faktycznie będzie tak dobrze z wydajnością, dobrze że nie ma już tej tragicznej karuzeli

Tapnięte z Htc EVO 3D
    hTc HD2 "Leo"
    quietly amazing
    podswiatlo.pl

Senior Member [Sr Member]
    Słuchawka
    1

Odp: Sense 4.0 Nadchodzi..

Cytat Zamieszczone przez Szakus Zobacz posta
    Ciekawe czy faktycznie będzie tak dobrze z wydajnością, dobrze że nie ma już tej tragicznej karuzeli

Tapnięte z Htc EVO 3D
    Mam zupełnie odmienne zdanie na ten temat. Zapętlenie pulpitów Sense było dla mnie czymś wygodnym.

@Chicken: link @ XDA nie działa: xda-developers

Czego mi brakuje w Sense 4 względem jego wcześniejszej wersji?
    1. Ostatnio używanych aplikacji po rozsunięciu górnej belki (przycisk multitaskingu to jakieś koszmarne nieporozumienie),
    2. Szybki dostęp po rozsunięciu górnej belki (niby jest ikona ustawień i w zasadzie kliknięć tyle samo... ale jako karta wyglądało to lepiej),
    3. Karuzeli
    4. Brak HTC Reader Najprzyjemniejszy czytnik ebooków @ epub z jakim miałem okazję spotkać się na telefonie.
    5. Brak widgetu baterii HTC (w Sensacji na ROMie z Sense 3.0 był bardzo przyjemny widget z HTC Hub, teraz już go nie ma ).
    6. Dolna belka w Sense 3.5 była super. Częściowo transparentne guziki, duży guzik "telefon".. jakoś było to bardziej w moim stylu - jedynie mogłaby zawitać tam możliwość jakiejś modyfikacji skrótu "personalizuj" (nie oszukujmy się, jak często się w to klikało i jak wiele razy przez przypadek?).
    OMGWTFLMFAO http://smogg.republika.pl/killme.gif

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
    Od siebie dodałbym jeszcze używanie Caps Locka...
    Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
    "Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów