Ok zrobiłem task29, wgrałem radio 2.15.50.14 HSPL2 2.08HSPL i najnowszy rom ze strony sunnysoft 3.14. Telefon się uruchamia, widows się ładuje wszystko śmiga, ale mam teraz inny problem bo telefon się restartuje co jakiś czas. A mianowicie czasami chodzi parę godzin i np. włączę aparat lub inną obojętną funkcję i telefon robi restart. Ale jak już zrobi ten pierwszy restart to robi to co chwilę, załaduje się windows zobacze pulpit i restart lub nawet po włączeniu jak tylko się pokaże biały ekran i logo htc to też potrafi się kilka razy zrestartować. I to dziwne bo jak wyciągnę baterię na kilka godzin i włożę z powrotem to telefon włącza się i działa bez problemu przez jakiś czas. Wrzuciłem HSPL2 1.66HSPL żeby zobaczyć czy coś to da ale żadnej różnicy. Kilka razy robiłem całą wyżej opisaną procedurę ale żadnej różnicy. W poście umieszczam zdjęcie systemu, może ktoś coś zobaczy jakieś niezgodności. A jeszcze nie mogę zainstalować spolszczenia, przy próbie instalacji wyskakuje jakiś błąd programu i się zamyka instalator.
Jeśli jest ktoś w stanie to proszę podać po kolei co instalować i jaką konkretnie wersję żeby było dobrze.
Z góry bardzo dziękuję.

Viewing image EGFp.jpg - Wgraj zdjęcia na HtcClub.pl