Musisz ustawić ROM poprawnie, tryb sieci na Gsma co do grzania -ustaw procesor poprawnie i pobór prądu
tzn napięcie i będzie chodził dobrze, polecam Dorimanx
Wysyłane z mojego HTC HD2 za pomocą Tapatalk 2
Musisz ustawić ROM poprawnie, tryb sieci na Gsma co do grzania -ustaw procesor poprawnie i pobór prądu
tzn napięcie i będzie chodził dobrze, polecam Dorimanx
Wysyłane z mojego HTC HD2 za pomocą Tapatalk 2
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
Wgrywanie Androida na HTC HD2
Wgrywanie Windows Phone na HTC HD2
Instalacja HTC RUU za pomocą Ubuntu
Odblokowywanie Bootloadera, Instalacja CWM oraz Kerneli pod Ubuntu
witam
ponieważ androida "używam" dopiero od kilku godzin (i jestem w tym temacie jasno zielony) nie wiem jak mam ustawić rom poprawnie, gdzie mam ustawic procesor i pobór prądu?, zainstalowałem current widzet i tak po instalacji prąd był ok 214mA, napiecie cos ok 3,6(cos)V temperatura 33'C, po "uśpieniu" telefonu odczekaniu kilku minut i sprawdzeniu prąd był 4mA, napiecie ok 3,74V temperatura 27'C. Zainstalowałem karnel dorimanx (jednak nadal nie wiem co to jest) i tak prad 5mA, napiecie 3,76V, temperatura 30'C, i cos w procentach 30%.
ps. jak ustawie tryb sieci na gsm to nie będę miał 3G (dobrze rozumiem? ). instalują androida nastawiłem się na korzystanie z dobrodziejstw internetu także nie ukrywam że zależy mi na szybkim połączeniu.
pozdrawiam
krzysiek