Cześć !
Telefon informuje mnie o małej dostępnej pamięci ok. 10 MB ze 175 MB. Nie wiem co może zajmować ok. 165 MB ? Czy jest możliwość "oczyszczenia" niczym w komputerze, pamięci ze zbędnych "śmieci"???
PILNE - Jarek
Cześć !
Telefon informuje mnie o małej dostępnej pamięci ok. 10 MB ze 175 MB. Nie wiem co może zajmować ok. 165 MB ? Czy jest możliwość "oczyszczenia" niczym w komputerze, pamięci ze zbędnych "śmieci"???
PILNE - Jarek
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
Wgrywanie Androida na HTC HD2
Wgrywanie Windows Phone na HTC HD2
Instalacja HTC RUU za pomocą Ubuntu
Odblokowywanie Bootloadera, Instalacja CWM oraz Kerneli pod Ubuntu
I tak daleko jak Office, ale powracając do tematu..
Tytung mógł wsadzić skrypty ale wsadził aplikacji do obsługi- pobierz z marketu darmową aplikacje link2sd i zmieniaj lokalizację :P
Oba romy są dobre lecz ... według mnie romy ICS (android 4.0) nie są jeszcze dobre do użytku)
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
http://htcclub.pl/55-android-nand-q/...html#post11399 polecam ostatnie posty![]()
Przede wszystkim napisz jaki to ROM![]()
Tak jak mówi kurczak, zmien rom na taki ktory obsługuje app2sd, Patrycja ext3/4 o rozmiarze 1 gb i twoje problemy z miejscem się skończą bezpowrotnie
W romach AOKP był fix który pozwalał na 998mb pamięci systemowej (Ext i specjalne oszukanie wskaźnika pozwalające na użytek całej pamięci ext4, gdyż zwykle jest blokadka na to)