Cóż pierwsza rzecz to ustawienie dobrej partycji Nand, druga to ustawienie EXT i wgranie romu obsługującego go (MIUI samo z siebie nie obsługuje, poszukaj skryptów Tytunga)![]()
Cóż pierwsza rzecz to ustawienie dobrej partycji Nand, druga to ustawienie EXT i wgranie romu obsługującego go (MIUI samo z siebie nie obsługuje, poszukaj skryptów Tytunga)![]()
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
Wgrywanie Androida na HTC HD2
Wgrywanie Windows Phone na HTC HD2
Instalacja HTC RUU za pomocą Ubuntu
Odblokowywanie Bootloadera, Instalacja CWM oraz Kerneli pod Ubuntu
![]()
Wybacz moją niewiedzę, nie jestem informatykiem a z informatykę w szkole średniej zakończyłem na obsłudze pakietu officena stronie, z której ściągnąłem system MIUI MIUI ICS HD2 ROM jest napisane że Tytong maczał w tym palce. W tym momencie nie rozumiem czy MIUI to zawiera czy nie?
Co masz na myśli mówiąc o ustawieniu dobrej partycji NAND? Robiłem krok po kroku instrukcji zamieszczonej przez P. KurczaQCzy coś zrobiłem źle?
I co to są "skrypty Tytunga"?Brzmi jak jakieś "starożytne tajemnie pisma"
Piramidy w Egipcie dawno rozkopane więc gdzie mam ich szukać i pod jaką nazwą?
Chyba, że zamiast męczyć się z MIUI może polecisz inny ROM, taki "wszystkomający", z którym nie będę miał problemów tego typu? Jest coś takiego?
Chyba, że zainstalowałbym coś takiego - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=769026 ?Co Ty na to? Będą działały mi programy typu Automapa?
Albo takie coś zainstalować? - http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1434860
Ostatnio edytowane przez mariac ; 18.06.12 o 17:18
Cześć !
Telefon informuje mnie o małej dostępnej pamięci ok. 10 MB ze 175 MB. Nie wiem co może zajmować ok. 165 MB ? Czy jest możliwość "oczyszczenia" niczym w komputerze, pamięci ze zbędnych "śmieci"???
PILNE - Jarek
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
Wgrywanie Androida na HTC HD2
Wgrywanie Windows Phone na HTC HD2
Instalacja HTC RUU za pomocą Ubuntu
Odblokowywanie Bootloadera, Instalacja CWM oraz Kerneli pod Ubuntu