Witam wszystkich posiadaczy HD2. Sam jestem jego szczęśliwym posiadaczem i mam nadzieję, że dzięki ów forum uda mi się rozwiać moje problemy. Pozdrawiam
Witam wszystkich posiadaczy HD2. Sam jestem jego szczęśliwym posiadaczem i mam nadzieję, że dzięki ów forum uda mi się rozwiać moje problemy. Pozdrawiam
Witam wszystkich użytkowników stałem się posiadaczem HTC HD2 i postanowiłem zawitać w tej społeczności![]()
Witam wszystkich.
Zaczynam przygodę z HTC HD2. Na razie wyjąłem go z pudełka i leży obok.
Zacząłem od studiowania Tego forum.
Na początek zbieram informację na temat "co zrobić aby moje HD2 nie skasowało mnie na dzień dobry za transfer danych".
A potem to już chyba poleci - jestem optymistą.
Pozdrawiam początkujących i starym wyjadaczom życzę dużo cierpliwości do nowicjuszy.
Witaj
jeżeli chcesz całkiem wyłączyć możliwość łączenia z netem zainstaluj ten programik
Kod:http://dl.dropbox.com/u/138074/hd2blog.pl/app/nodata.CAB![]()
Albo Dial-up Enabler/Disabler: http://hd2forum.pl/systemowe/dial-up...isabler-0-6-pl - też przyjemny programik, testowany, działa :P
A jako, że ja się tutaj jeszcze nie wypowiadałem, to korzystając z okazji... Witam wszystkich serdecznie o/
OMGWTFLMFAO http://smogg.republika.pl/killme.gif
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
Od siebie dodałbym jeszcze używanie Caps Locka...
Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
"Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".
Witam
Życzę wszystkiego naj w Nowym Roku
Dzień dobry , Dobry wieczór
Witam wszystkich![]()
Cześć,
Od ponad 2 lat używałem Nokię E71, która uważam za najlepszy telefon jaki miałem i jeden z najlepszych jakie widziałem. Jakość wykonania i idealna wręcz równowaga między funkcją telefonu, a resztą, długo trzymająca bateria. Wady to mały ekran, ale to wynik kompromisu, brak wyjścia na zwykłe słuchawki 3,5mm i beznadziejny gps. Dużo podróżuję po świecie i ciężko mi się rozstać z darmowymi mapami jakie dawała Nokia oraz ze świetnym słownikiem wielojęzycznym.
Od kilku dni mam HD2. Cóż jest naprawdę ładny i może nawet trochę za elegancki jak dla mnie. Na razie pierwsze wrażenia, a dokładnie minusy jakie zauważyłem (o plusach napiszę następnym razem):
Generalnie bardzo rozczarowują dodatki:
- beznadziejny pokrowiec, w który ledwo wchodzi telefon i nie ma go jak potem wyjąć. Jakoś wykonania i design to porażka kompletnie nie pasująca do tak wysokiego modelu. Nokia do E71 dodawała bardzo fajny i trwały pokrowiec.
- wielka ładowarka; w Nokii miałem maciupeńką
- sztywny i dość krótki kabel USB
- brak dedykowanego programu do zarządzania telefonem, robienia backupów czy importu danych, głównie sms
Nie ma zamiaru trzymać moich danych na serwerach MS w ramach My Phone, nie korzystam tez Outlooka. Fajna byłaby aplikacja typu PC Suite znana z Nokii
- bardzo kiepskie słuchawki
Co do samego telefonu to:
- brak otworka do smyczy; bardzo mi tego brakuje
- legendarna różowa plama na fotkach
- brak kamerki z przodu
- SD pod klapką
- umieszczenie regulacji głośności po lewej stronie obudowy. Jestem prawo ręczny i przyzwyczajony regulować głośność kciukiem
- wystający obiektyw aparatu podatny na uszkodzenie i porysowanie
Tyle w ramach przywitania
witamy witamy a tak w ramach małej dygresji podobną ilość lub większą znajdziemy minusów na temat nokii :P