Dokładnie Matrix![]()
Dokładnie Matrix![]()
Don't worry, don't cry - get bike and fly!
Dartmoor Hornet 2012 16' coming soon!
Widelce, hamulce, supporty, korby, piasty, dampery, ramy, obręcze, szerokie kierownice... - witamy w moim świecie.
A co sądzicie o Sensation XE ? Zdałem sobie sprawę, że nie potrzebuje w sumie tak drogie telefonu jak Sensation X
Ogólnie, to mam zamiar sprzedać moją Nokie N8, dołożyć trochę i kupić XE.
Sensation X? Nie One X przypadkiem?
XE to po prostu Sensation z trochę gejowskimi wstawkami, lepszymi słuchawkami i paroma fiuczerami w systemie...
Don't worry, don't cry - get bike and fly!
Dartmoor Hornet 2012 16' coming soon!
Widelce, hamulce, supporty, korby, piasty, dampery, ramy, obręcze, szerokie kierownice... - witamy w moim świecie.
Chyba się zdecyduje jednak na tego Sensation XE :P
One S i X trochę za drogie a Sensation XL za duży dla mnie.
Szkoda, że nie ma XE w wersji czarno zielonej ; /
Ja jednak nakłaniał bym cię do One eSki, dalczego?
Nie wiadomo czy Sensation dostanie aktualizację do Jelly Bean co mi osobiście się nie widzi, po drugie One ma wiele lepszy aparat i nie grzeje się chorobliwie jak Sensation które na to silnie ubolewa, jednym słowem lepiej nie oszczędzać a kupić lepsze niż ubolewać z już troszkę starym telefonem![]()
Mi od XE bardziej się podoba zwykła sensacja ;p
Zanim zadasz pytanie: BEST HD 2 Android: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=897191
wooooooow, ja jednak jestem innego zdania :PXE to po prostu Sensation z trochę gejowskimi wstawkami, lepszymi słuchawkami i paroma fiuczerami w systemie...
One X jednak trzyma cenę, S-ka nieco tańsza ale też bardzo fajna no i zgrabniejsza. Trzymałem ją w ręku i bardzo mi odpowiadał. Ze względu na cenę, jednak zdecydowałem się na Sensację XE. Bardzo fajny telefon, doskonale komponuje się czerwonym podświetleniem klawiszy dotykowych w Audi hehehehehehe Minus to ciągle wypadające słuchawki z uszu :/ a szkoda bo dźwięk dają wyśmienityChyba się zdecyduje jednak na tego Sensation XE :P
One S i X trochę za drogie a Sensation XL za duży dla mnie.
Szkoda, że nie ma XE w wersji czarno zielonej ; /![]()