Witamy na HTC Forum - HtcClub.pl
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Mieszany widok

La Volpe [Full Member]
    Słuchawka
    HTC Desire 500/ Asus TF300T
    Rom
    stock 4.1.2 (1.10.401.3) + Sense 5

Odp: Brak połączenia internetowego w moim Leo.

To nie jest odwieczna dyskusja - nie mam takich problemów np. przy rozmowie z MatrixemSTR bo podchodzi do sprawy obiektywnie - każdy przedstawia swoje argumenty i każdy wyciąga wnioski - a właśnie tego ostatniego brakuje u Chickena, niestety.
    Ma się nie wieszać - teraz praktycznie wszystkie nowe dystrybucje się nie wieszają - kwestią jest dobrze zainstalowany Android.
    Ma odblokować pamięć - jeśli mówisz o pamięci RAM to jest to kwestia bootloadera - więc jak zainstalujesz, tyle masz RAMu Jeśli chodzi o ilość pamięci NAND - polecam zrobić partycję EXT3 i wszystkie aplikacje wrzucać na nią - np. programem Link2SD czy App2SD.
    Problemy z internetem nie istnieją.
    Ikonki zależą od zainstalowanych aplikacji - każda aplikacja ma swoją ikonkę.
    Twoje wymagania spełniają praktycznie wszystkie ROMy oznaczone jako 'finished'. Cyan9, GBLeoR6.1, PRJ Clean Desire v.0.3.2, Team Blue Droid Sense, Nexus HD2, TyphooN Cyanogenmod, Energy Sense...
    Don't worry, don't cry - get bike and fly!
    Dartmoor Hornet 2012 16' coming soon!
    Widelce, hamulce, supporty, korby, piasty, dampery, ramy, obręcze, szerokie kierownice... - witamy w moim świecie.

Member [Jr Member]
    Słuchawka
    HTC HD2

Odp: Brak połączenia internetowego w moim Leo.

Super , Wasze posty są bardzo przydatne , ale kto mi to zainstaluje ? Ja się obawiam , że spieprzę dzieło.....
    Ale bardzo dziękuję. I fajnie , że tu trafiłem.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów