Miał blokady (zaczepy) i gdy zamykałem jeden drugiego się nie dawało
Masakra z tym była ale wymyśliłem nowy pomysł a teraz nie mam żadnych problemów![]()
Miał blokady (zaczepy) i gdy zamykałem jeden drugiego się nie dawało
Masakra z tym była ale wymyśliłem nowy pomysł a teraz nie mam żadnych problemów![]()
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
Wgrywanie Androida na HTC HD2
Wgrywanie Windows Phone na HTC HD2
Instalacja HTC RUU za pomocą Ubuntu
Odblokowywanie Bootloadera, Instalacja CWM oraz Kerneli pod Ubuntu
Te maszyny są z jakoś 2008 rokualbo 2007 ... nie pamiętam dokładnie
Wtedy 4850 nie był aż tak drogi a spełniał wymagania
wtedy szyna 256 bit + DDR3 to już był konkret za rozsądną cenę, tymczasem 320bit + DDR5 trochę odstraszały ceną.
Co do Q6600 to trochę niejasno napisałem - cały procesor ma 8MB L2 cache - po 4 MB na parę rdzeni![]()
Na razie w każdą gierkę pograłem - oczywiście nie na full detalach ale też nie na pikselach więc na razie nie planuje modernizacji tych komputerówTak jak powiedziałem, WoW, LoL, COD4 i co jakiś czas sobie pogram w CRYSIS'a single player
ot tak sobie przechodzę wszystkie części od nowa bo tak mi się ta gra podoba
Chociaż fabuła ostatniej części trochę mnie zdziwiła ale itak fajna
Jak już LoL'a zmodernizują tak bardzo, że już maszyny mi nie uciągną - czasami podczas rozgrywki mi się coś z kompem dzieje i się resetuje - jakby grafika się przegrzewała ... bo najpierw pada ekran a później pozostaje tylko reset ...
Podejrzewam, że to kwestia sterowników, bo już jakiś czas (2 - 3 lata) nie uaktualniałem
![]()
// Chieftec 750Watt Modular // Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3,0 GHz // Gigabyte GA-X48-DS5 // SAPPHIRE ATI Radeon HD4850 X2 1GB DDR3 2x256bit // 2x2GB DDR2 1066 CL5 (Kingston Hyper-X) // 1TB Samsung 32MB cache Sata/300 //
// Chieftec 500Watt // Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3,0 GHz // Abit AB9 QuadGT // SAPPHIRE ATI Radeon HD4850 VAPOR-X 1GB DDR3 256bit // 4x1GB DDR2 800 CL5 (GoodRam) // 1TB Samsung 32MB cache Sata/300 //
Wiem ghost, tak też i ja napisałem
btw. LoLa nigdy nie zmodernizują aż w ten sposób, by był jakimś koszmarkiem w świecie gier - typu 'działa tylko na 3x ATI Radeon 7970 HD w Crossfire + 2x Intel Xeon' z dwóch powodów - ani im to się nie będzie opłacało (przestaną grać ludzie ze słabszym sprzętem, więc będzie mniej osób które potencjalnie kupią RP) ani nie ma sensu robić mega dokładnych modeli a'la Assassin's Creed (ilość trójkątów w modelu Ezio is too damn high ;S) bo zwyczajnie podczas rozgrywki nie zwraca się na to uwagi.
I śmieszą mnie ludzie, którzy chcą mieć 29273576485632845283645 klatek na sekundę przy wyświetlaczach z czasem odświeżania 60HzDlatego fps cap zazwyczaj ustawia się na 60-80 fps, a to spokojnie potrafi uciągnąć większość przeciętnych komputerów
Więc nie mamy powodów do kompleksów ;d
Don't worry, don't cry - get bike and fly!
Dartmoor Hornet 2012 16' coming soon!
Widelce, hamulce, supporty, korby, piasty, dampery, ramy, obręcze, szerokie kierownice... - witamy w moim świecie.