Więc spoko, miłego używania![]()
Wysyłane z mojego N70 DUAL CORE za pomocą Tapatalk 2
Więc spoko, miłego używania![]()
Wysyłane z mojego N70 DUAL CORE za pomocą Tapatalk 2
Pierwsze bootowanie może trwać nawet kilkadziesiąt minut.
Don't worry, don't cry - get bike and fly!
Dartmoor Hornet 2012 16' coming soon!
Widelce, hamulce, supporty, korby, piasty, dampery, ramy, obręcze, szerokie kierownice... - witamy w moim świecie.
Kilkadziesiąt - nie kilkanaście i nie kilkaset. 20-99. Potrzymaj go z godzinę. Jak wtedy się nie włączy, będziemy się zastanawiać.
Widelce, hamulce, supporty, korby, piasty, dampery, ramy, obręcze, szerokie kierownice... - witamy w moim świecie.
Gadanie- jeżeli ROM przez 15 minut nie odpali nie odpali już wcale i wtedy albo masz za małą partycję NAND lub zły kernel![]()
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
Wgrywanie Androida na HTC HD2
Wgrywanie Windows Phone na HTC HD2
Instalacja HTC RUU za pomocą Ubuntu
Odblokowywanie Bootloadera, Instalacja CWM oraz Kerneli pod Ubuntu
@Kurczak - to bym powiedział po tej godzinie ;d
Niektóre ROMy potrzebowały nawet 80 minut (sic!) na poukładanie sobie wszystkiego. Co prawda były to jakieś pierwsze ICSy na HD2, ale takie rzeczy były ;d
Matko boska, nie wiedziałem o tym chociaż nawet pierwsze buildy Tytunga odpalały do 20 minut![]()
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
Wgrywanie Androida na HTC HD2
Wgrywanie Windows Phone na HTC HD2
Instalacja HTC RUU za pomocą Ubuntu
Odblokowywanie Bootloadera, Instalacja CWM oraz Kerneli pod Ubuntu
Dobra, koniec OT bo to aż nie miłe. @_Are_k - w wątku na XDA odnośnie Twojego ROMu powinno być napisane, na ile mają być ustawione partycje.