Co do Androida- niech wpierw zobaczy czy WM odpali, ruszy to można modzić dalej![]()
Co do Androida- niech wpierw zobaczy czy WM odpali, ruszy to można modzić dalej![]()
Zanim napiszesz do mnie prywatną wiadomość, przeczytaj DOKŁADNIE te dwa poradniki...
Wgrywanie Androida na HTC HD2
Wgrywanie Windows Phone na HTC HD2
Instalacja HTC RUU za pomocą Ubuntu
Odblokowywanie Bootloadera, Instalacja CWM oraz Kerneli pod Ubuntu
Dzięki za pomoc, pobrałem 1.66 , wersja na kartę. Skopiowałem plik leoimg.nbh na kartę. Problem polega na tym, że nie potrafię uruchomić bootloadera. W przepisie jest vol - oraz power. Bez podłączania telefonu do ładowarki - zero reakcji. Być może bateria jest rozładowana - choć trzymałem przez 2 h z podłączoną ładowarką. Kiedy zaś podłączę ładowarkę i wykonam vol- oraz power to wchodzi mi do tej informacji z kolorowymi paskami (zdjęcie zamieściłem wcześniej) sekundę poźniej - szare tło z napisem loading..., i po sekundzie znowu na kolorowe paski i tak już zostaje.
Macie jakieś pomyśly?, może w obecnym stanie telefon nie umie naładowac baterii, a na kablu nie uruchomi bootloareda.
PS. wrzuciłem zawartość rara (czyli pliki: leoimg.nbh, htc_leo_wm65_5in1_eeu_1_66_v02_1.cab, htc_leo_wm65_5in1_eeu_1_66_v02_2.cab do głównego katalogu na kartę)
Ostatnio edytowane przez oepd ; 30.09.12 o 17:55