Po zmianie systemu na kompie, zobaczyłem po podłączeniu telefonu napis USB. Mam kontakt przez kompa. Ponieważ zabiegi z wgraniem 1.66 z karty zakończyły się niepowodzeniem, postanowiłem spróbować z WP7. Znalazłem przepis [Rom]WP7 Mango 7720 PL | HTC HD2 Blog Zadania od 1 do 3 przeszły gładko. Przy 4 napotkałem na jakieś błędy, więc MAGLDR zainstalowałem z Toolkit. Telefon odpalił magldr, potem 5. USB Flasher... DWI i niestety na koniec pokazał mi błąd
(ciekawe co oznacza ten błąd...)
A na telefonie zatrzymał się na czawartej partycji... o ile mnie pamięć nei myli.
Teraz tel się włącza, pokazuje na ciemnym tle HTC i sie restartuje.
Dziwi mnie fakt, że telefonu nie uruchomię jeśli nie podłączę kabla USB -> nie widze napisu "SERIAL". Być może to bateria, choć naładowana do pełna - 2,3 godziny się ładowała.
Być może, tak jak napisał MatrixSTR, telefon ma ubitą pamięć. Czy nie macie jakiegoś przepisu na diagnozę pamięci, czy wszystko ok,a ja coś może źle robię..![]()
Skończy się na tym, że zaniosę go do serwisu, tam zapłacę kilkaset złotych i powiedzą, że musieli wymienić płytęa to będzie pierdoła, której na nie potrafiłem zainstalować.
A może sprobować jeszcze z androidem - czy musi być WM lub WP7 aby android chodził?

(ciekawe co oznacza ten błąd...)
a to będzie pierdoła, której na nie potrafiłem zainstalować.