Witam wszystkich w Nowym Roku
Trochę trwało zanim doszedłem przyczyny tych wklejających się linków - skończyło się na preinstalu windy
no ale mam nadzieję, że już wszystko ok. A skąd te linki ??? nie mam pojęcia
Jeśli chodzi o moje pytanie, to postaram się wyjaśnić najdokładniej jak umiem
Chodziło mi o przekopiowanie pliku z karty pamięci Leo (czy z kompa) do folderu w HTC Windows->StartMenu->Programs ale wykonując tę operację albo na kompie, albo na Leo.
Na kompie w eksploatorze nie widzi wspomnianego katalogu Windows (stąd moje pytanie o wtyczkę do TC), która może by coś pomogła.
Z kolei w Leo (bez użycia jakichś innych programów - bo z TC poszło bez problemów) chciałem przekopiować poleceniami windy - przytrzymać (kopiuj) -> przytrzymać (wklej), tyle, że jest w katalogu docelowym tak dużo plików, że zawsze przy przytrzymaniu zaznaczał mi się jakiś inny i nie było opcji wklejenia wcześniej skopiowanego pliku ...
???
Mam nadzieję, że się nie pogubiłem ... i że wiecie o co kamon
Problem oczywiście banalny, bo TC na Leo go rozwiązał, ale ...
... jak miałem jabłuszko i sobie je ... odblokowałemto dostęp do plików był właśnie poprzez specjalną wtyczkę do commandera na kompie.
Dlatego sobie pomyślałem, że skoro eksplorator nie widzi wszystkich plików w Leo, a commander w ogóle, to może jest jakaś rada.
To tyla przynudzania
Bardzo dziękuję za szczere chęci - pozdrawiam
tomasz